Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van e valamilyen lehetőség...

Van e valamilyen lehetőség arra, hogy ha repülővel utazom megnézhessem belülről a pilótafülkét?

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én már voltam bent 10ezer méter magasban.

Sőt még azt is megengedték a pilóták, hogy videózzak.

2013. máj. 27. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:

A regi szep idok, amikor az Air France meg az EasyJet jaratain is bementem fecsegni a pilotakkal.

Egyszer Lyon varosa felett repultunk, a David Coulthard Forma 1es pilota elotte par nappal zuhant le ott a kis gepevel, es mikor a pilota a felhok alatt vibralo fenyek fele mutatva kozolte, hogy az ott Lyon, en meg ravagtam, hgoy jaaa, ott zuhant le a minap a Coulthard akkor megfagyott koztunk a levego... nagyon fiatal voltam meg :)

Mindig is erdekelt a repules ezert nagyon sokszor bekeredzkedtem, felnott fejjel is, de ez regen volt, mielott a sok orultseget bevezettek volna a reptereken, mint cipo levetel, folyadek tiltas stb. Azota a pilotafulkekbe - repules alatt - nem lehet bemenni. Sot, a legtobb jaraton az ajto zarva van belulrol, hogy meg veletlenul se tudj benyitni.

Leszallas utan mar engedekenyebbek.

2013. máj. 28. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Amikor néhány éve (már a mostani biztonsági előírások mellett) repültem, volt a gépen egy gyerekcsoport, és az egész út alatt folyamatosan mentek be a pilótafülkébe. Annyi volt a kérés, hogy egyszerre csak ketten menjenek, úgy váltották egymást pár percenként.
2013. máj. 30. 21:02
 14/15 anonim válasza:
11/13 A videót elbirod küldeni ?
2013. okt. 9. 18:31
 15/15 anonim válasza:
11/14 A videót elbirod küldeni ?
2013. okt. 9. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!