Van e valamilyen lehetőség arra, hogy ha repülővel utazom megnézhessem belülről a pilótafülkét?
Én már voltam bent 10ezer méter magasban.
Sőt még azt is megengedték a pilóták, hogy videózzak.
A regi szep idok, amikor az Air France meg az EasyJet jaratain is bementem fecsegni a pilotakkal.
Egyszer Lyon varosa felett repultunk, a David Coulthard Forma 1es pilota elotte par nappal zuhant le ott a kis gepevel, es mikor a pilota a felhok alatt vibralo fenyek fele mutatva kozolte, hogy az ott Lyon, en meg ravagtam, hgoy jaaa, ott zuhant le a minap a Coulthard akkor megfagyott koztunk a levego... nagyon fiatal voltam meg :)
Mindig is erdekelt a repules ezert nagyon sokszor bekeredzkedtem, felnott fejjel is, de ez regen volt, mielott a sok orultseget bevezettek volna a reptereken, mint cipo levetel, folyadek tiltas stb. Azota a pilotafulkekbe - repules alatt - nem lehet bemenni. Sot, a legtobb jaraton az ajto zarva van belulrol, hogy meg veletlenul se tudj benyitni.
Leszallas utan mar engedekenyebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!