Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van e valamilyen lehetőség...

Van e valamilyen lehetőség arra, hogy ha repülővel utazom megnézhessem belülről a pilótafülkét?

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 09:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs:) Kivéve persze, akkor ha mondjuk kis géppel repülsz, vagy vitorlázóval! Ha nagyon kíváncsi vagy, menj el a reptéri skanzenbe, igaz, hogy régi malév gépek, de még be is ülhetsz a pilóta helyére!
2013. máj. 27. 09:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Sejtettem, hogy így van, de azért reménykedtem
2013. máj. 27. 09:31
 3/15 ConnectCare ***** válasza:
71%
Leszállás után esetleg megér egy kérdést, főleg, ha fiatalabb vagy és abszolúte nem bűnöző kinézet, de egyébként sajnos már nem szokták hagyni. De ha megkérdezed az utaskísérőket, biztos megmondják, hogy lehet-e vagy nem. Repülés közben mindenesetre szerintem nem lehet.
2013. máj. 27. 10:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi megkérdezem, hátha. 27 éves vagyok, úgyhogy már nem az a nagyon fiatal korosztály. Sokszor repültem már, de eddig nem jutott az eszembe.
2013. máj. 27. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is leszállás után kérdezz rá. vagy útközben, hogy téged nagyon érdekel, és leszállás után benéznél.
2013. máj. 27. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Kérdezd meg a stewardesst, még az is lehet, hogy ha a repülési viszonyok megfelelőek, bekukkanthatsz egy fél percre a fülkébe :) Ismerősöm is így nézett be. Az valószínűbb, hogy leszállás után nézhetsz be.
2013. máj. 27. 12:36
 7/15 anonim ***** válasza:

-Kisasszony bekukkantanék a pilótafülkébe.

-Sajnos azt repülés közben nem lehet.

-Kijelentés volt, nem kérés!-közben előveszel egy távirányítót, kezed a piros gombon.

Egyébként kizárt hogy repülés közben beengedjenek, tök mindegy hogy mennyire nézel ki nem bűnözőnek, ugyanis a repülésbiztonsági szabályok tiltják.

2013. máj. 27. 15:05
 8/15 A kérdező kommentje:

:):):)

Jó gondolat! Tökéletes landolás után is, ha megengedik szuper, ha nem akkor így jártunk lesz anélkül is elég élmény.

2013. máj. 27. 15:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Jó utat!

http://www.youtube.com/watch?v=v2Z-OBfY7GI

Remélem nem ilyen lesz! :D

2013. máj. 27. 15:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Szabályok szerint nem mehet be illetéktelen, de nekem több ismerősömnek is megengedték leszállás után...
2013. máj. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!