A reptéren elvehetik a kézipoggyászomon lévő kitűzőket?
"semmilyen szúró, vágó eszközt nem lehet felvinni"
Ez nekem új, honnan szedted? Bár már nem te vagy az első aki ezt híreszteli. Még kis bicskát is lehet vinni (tán 6cm pengehosszig?) meg öngyújtót és még jó pár dolgot, amiről azt hinnéd, hogy jaj azt biztos nem mert szúr, vág vagy más miatt veszélyes.
Igaz, abból baj nem lehet, ha ezt így betartod amit írtál. Szóval én is azt mondom, hogy ha kétség merül fel valamivel kapcsolatban és nem létkérdés vinni, akkor inkább ne vidd, abból biztos nincs baj.
A kitűzőt szinte biztos nem fogják kidobatni veled, de persze ha annyira szeretett darab akkor inkább ne vidd, abból biztosan nem lehet baj.
Ja ok. Az az írás is olyan, hogy inkább tulbiztosit. Abból nem lehet baj alapon. Félreértés ne legyen köztünk, én is inkább otthon hagyom ami kicsit is kérdéses lehet.
Azonkívül ott van a biztonsági szolgálat szubjektív faktora ami miatt ha úgy ítélnek meg akkor a 6 centis bicskat is elveszik. Máskor meg nem. Nem érdemes kockáztatni, ha nem muszáj inkább ne vigyük ami kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!