Hogyan kell kiváltani a repjegyet?
semmit nem kell kinyomtatni. Becsekkolsz on line, kimesz a repterre, odaadod az utleveledet es latni fogjak h fent vagy az utaslistan. check in-est nem erdeki, hogy milyen papirokat loboktatsz.
Ha netán fapadosra foglaltál, akkor viszont ki kell nyomtatni a beszallokartyat, mert azok szemetkednek es kulonben fizettetnek veled egy valag penzt.
Hmm.. Valami zavart érzek az előző válaszban. Ha becsekkolsz online akkor minek mész a checkin pulthoz útlevelet mutogatni?
Milyen társaság?
Tengerentulra szoktam expedian venni a jegyet, es legtobbszor az online check in-t sem tudom megcsinalni, ugyhogy csak az utlevellel kimegyek a repterre, es a tobbit mar a kisasszonyok intezik a pult mogott.
(ki szoktam nyomtatni az expedia emailt a biztonsag kedveert, de eddig sosem kertek, az utlevel/nev alapjan mindig megtalaltak a foglalasom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!