5 napos külföldi utazásért érdemes kiváltani a nemzetközi diákigazolványt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 18:05
1/12 anonim válasza:
nem jo az az egvilagon semmire....
2/12 anonim válasza:
Sokan azt hiszik, hogy kedvezményesen lehet vele utazni, pedig nem, ahogy az első is utalt rá.
3/12 anonim válasza:
Valahol nincs is diákigazolvány.
4/12 anonim válasza:
Nem, főleg EU-ban. Nem ér semmit, ott a kort nézik és azt, hogy EU-s polgár vagy-e.
5/12 anonim válasza:
Hülyeséget írnak az előzők. Én minden évben kiváltom, 2600 Ft mindössze, és már most pár nap alatt Velencében a többszörösét megspóroltam. Belépőknél számít, magyar diákot nyilván nem fogadnak el.
6/12 anonim válasza:
Pont ezt mondom, hogy utazni nem jó. Te is kulturális célra használod, amire eredetileg való.
7/12 anonim válasza:
Utazás alatt a tömegközlekedést értem. Hosszabb távú vonatkozás, ilyesmi. A sétahajókázás nem az.
8/12 anonim válasza:
Én most voltam Rómában, sehol nem fogadták el a nemzetközi diákot, a kort nézték és azt, hogy Eu-s államból jövünk. Régebben éltem is egy évet Olaszországban, egyetlen egyszer tudtam használni egy év alatt....
9/12 anonim válasza:
"Pont ezt mondom, hogy utazni nem jó. Te is kulturális célra használod, amire eredetileg való."
És a kérdező hol említett olyat, hogy csak a közlekedésre használná? Én úgy vettem ki a kérdéséből, hogy az 5 napos utazása során tudná-e használni. :)
10/12 anonim válasza:
Akkor nekem szerencsém volt, én sokszor, sok helyen tudtam már használni, sőt konkrétan kérték az ISIC igazolványt, mikor mondtam, hogy diákjegyet szeretnék. De ehhez, hogy hasznos választ tudjunk adni, tudni kéne, hogy hova utazik a kérdező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!