Szerintetek hova menjünk nyaralni? (részletek lent )
Figyelt kérdés
Olyan helyet keresünk ami 2 főnek nem jön ki 250.000Ft-nál ( költőpénz nélkül )többre , nem háborús övezet sem problémás ami nem iszlám ország na és sok a látványossága na és nem : Oroszország Görögország Olaszország és szomszédaink . Ezeken kívül bármi jöhet ! Előre is köszi minden értelmes választ .2013. febr. 6. 18:15
11/16 anonim válasza:
Kanári-szigetek, Tenerife. Szerintem nagyon jó hely, és ennyi pénzből könnyedén megoldható ha magadnak szervezed!
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jóféle válaszokat ! :)
2013. febr. 7. 14:08
13/16 anonim válasza:
Ha Svájc:
Víz mellett
Lugano-i tó- Lugano
Lago Maggiore - Locarno
Maggia folyó: [link]
Városok: Luzern, Bern, Genf, Basel, Zürich, Bellinzona (várak, kastélyok)
Hegyek:
Jungfrau: kisvonattal fel a csúcs alá,
Eiger,
Gelner siklóvasút - Handegg (világrekordot tart)
Matternhorn: menedékház
[link] - csak nem szívbajosoknak..
Vízesések:
Rajna vízesés- Európa egyik legnagyobb vízesése
Trümmelbachi vízesés- www.truemmelbachfaelle.ch
Nyálat csorgatni, hol síelnek a milliomosok:
Davos
St.Moritz
14/16 anonim válasza:
..és olcsó tankolás Svájcban:
Samnaunban (Svájc vámmentes területe)
kb. 340 Ft/l 95-ös
..és egyéb márkás cuccok - ruházat, parfüm, pia
15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm !
2013. febr. 7. 17:57
16/16 anonim válasza:
Én Spanyolországot választanám. Életem első külföldi utazása oda kötődik. Fantasztikus a spanyol mentalitás, a gasztronómia. Esetleg a cote d'azur Franciaországban.Nizza-Monaco-kristálytiszta víz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!