Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek hova menjünk...

Szerintetek hova menjünk nyaralni? (részletek lent )

Figyelt kérdés
Olyan helyet keresünk ami 2 főnek nem jön ki 250.000Ft-nál ( költőpénz nélkül )többre , nem háborús övezet sem problémás ami nem iszlám ország na és sok a látványossága na és nem : Oroszország Görögország Olaszország és szomszédaink . Ezeken kívül bármi jöhet ! Előre is köszi minden értelmes választ .

2013. febr. 6. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Tudsz nekem arra magyarazatot adni hogy egy barmilyen utazasi iroda weboldala helyett miert ide jottel?

Tessek: szerintem menj Egyiptomba!

Mit fogsz pontosan kezdeni ezzel az informacioval? Keresel egy utazasi irodat es megnezed hogy mennyibe kerul. Nem ertem akkor hogy mi ertelme van itt kerdezgetni, esetleg az orszagokat nem ismered?

2013. febr. 6. 18:24
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Franciaország, Portugália, Málta, Hollandia, Lengyelország, Németország, Spanyolország, UK, Montenegro
2013. febr. 6. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyiptom kiesik nekik... lakosság 90%-a szunnita muszlim...
2013. febr. 6. 18:29
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
Leszarom
2013. febr. 6. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Mikor szeretnétek utazni? Tavasszal? Nyáron? Ősszel? Jővő héten?
2013. febr. 6. 19:22
 6/16 A kérdező kommentje:

Drága 1. válaszoló !

Azért itt kérdeztem mert ha speciel te már jártál volna pl. Franciaországba meg tudtad volna mondani személyes tapasztalataidat ahelyett hogy kötözködnél . Na mellesleg meg ugyanannyi jogom van nekem is itt kérdezgetni mint másnak és lehet hogy igazad van azzal , hogy nem ismerem annyira jól a világ országait hogy kapásból megmondjam ez jó ,ez szép ,ez érdekes ,ez rossz ..... Na meg még valami : Mit fogok kezdeni az információddal - ne izgulj semmit !

2013. febr. 6. 19:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak : Nyáron !
2013. febr. 6. 19:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha nyáron szeretnétek menni, akkor Máltát ajánlom. Nem drága hely, teljesen megfizethető. Teljesen biztonságos hely. Nyár elején és olcsóbb. A Budavár Tours-nak sok ajánlata van oda.
2013. febr. 6. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sehová. Mindenhol van valami kaki manapság, így ha ezt nem vállaljátok be, akkor inkább maradjatok otthon.

Egyébként helyetekben Máltára vagy Montenegroba mennék.

2013. febr. 6. 20:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi ! Bár már nagyon hajlunk Svájc felé ami viszont kicsit meghaladta azt az összeget amit rá akartunk szánni de azt hiszem az jó lesz ... :)
2013. febr. 6. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!