Szerintetek hova menjünk nyaralni? (részletek lent )
Tudsz nekem arra magyarazatot adni hogy egy barmilyen utazasi iroda weboldala helyett miert ide jottel?
Tessek: szerintem menj Egyiptomba!
Mit fogsz pontosan kezdeni ezzel az informacioval? Keresel egy utazasi irodat es megnezed hogy mennyibe kerul. Nem ertem akkor hogy mi ertelme van itt kerdezgetni, esetleg az orszagokat nem ismered?
Drága 1. válaszoló !
Azért itt kérdeztem mert ha speciel te már jártál volna pl. Franciaországba meg tudtad volna mondani személyes tapasztalataidat ahelyett hogy kötözködnél . Na mellesleg meg ugyanannyi jogom van nekem is itt kérdezgetni mint másnak és lehet hogy igazad van azzal , hogy nem ismerem annyira jól a világ országait hogy kapásból megmondjam ez jó ,ez szép ,ez érdekes ,ez rossz ..... Na meg még valami : Mit fogok kezdeni az információddal - ne izgulj semmit !
Szerintem sehová. Mindenhol van valami kaki manapság, így ha ezt nem vállaljátok be, akkor inkább maradjatok otthon.
Egyébként helyetekben Máltára vagy Montenegroba mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!