Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Londonból utazunk New Yorkba...

Londonból utazunk New Yorkba májusban, az repjegy foglal magaban ételt? Ki az aki infoval rendelkezik?

Figyelt kérdés
jan. 12. 16:26
 1/10 A kérdező kommentje:
*British Airways
jan. 12. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen
jan. 12. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:
És milyen minőség? Egyszeri étel? Köszönöm ha valaszolsz :)
jan. 12. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem kétszer adtak, az egyik komolyabb volt, a másik egyszerűbb és talán egyszer adtak valami snacket is. Nagy dologra ne számíts, ezek mind gagyi repülős kaják, legalábbis turista osztályon.
jan. 12. 17:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom
jan. 12. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ne számíts nagy dologra, de amúgy szerintem teljesen ok a repülős kaja is. Érződik, hogy olcsó kaja (főleg turista osztályon), de teljesen okés, és szerintem mennyiségre is ok arra a pár órára.
jan. 12. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogod bírni.
jan. 12. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Bar 1-2 oraval hosszabb jaratot repultunk nemreg BA-el, fapadosok utan en egesz elegedett voltam. Nagyjabol 8 ora oda, ami alatt 2 "foetel" es tobbszori ital vagy "snack", visszafele ejszakai jarat es hasonloan 2 etkezes + gyakorlatilag orankent valami, mert nagyjabol mindenki aludt rajtam es a szemelyzeten kivul:).
jan. 12. 23:33
 9/10 BeefEater ***** válasza:
100%

Egyszerű, de ehető ételre számíts.

Az, hogy pontosan mi lesz az, függ attól, hogy mikor mész (reggel/este) és milyen osztályon utazol. Economyn is lesz étel, de a business class (és főleg a first) sokkal jobb minőséget kap.

Economyn általában legtöbbször valami csirke alapú étel van egyszerű körettel (pl rizs). Mi ezt "ízetlen British Airways csirkének" hívjuk. Éhes nem leszel, de ne számíts egy gasztronómiai élményre. Általában van vegán opció is, de azt még sosem próbáltam. Ha valami étel allergiád van, akkor azt a weboldalon tudod jelezni és annak megfelelő ételt kapsz.

Leszállás előtt lesz még valami frissítő, legutoljára (igaz másik útvonalon) ilyen fornetti-szerűség volt.

Szerintem mindenképpen egyél a reptéren is, ne éhesen szállj fel, mert egy óra is eltelhet, mire megkapod az első ételt (és akkor még nem volt késés). Ha az 5-ös terminálról mész, akkor vannak jó opciók viszonylag értelmes áron (Wetherspoon, Wagamama), ha T3, akkor megszívtad.

jan. 13. 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Londonból New Yorkba nem repül fapados, és a nem fapadosoknál mindig jár valami ennivaló útközben. Rövidebb távon gyakran csak valami rágcsa, de ilyen hosszú útvonalon már rendes ételt is kell adniuk.
jan. 13. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!