Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Normális, ha a wizz air...

Normális, ha a wizz air foglalás közben emel árat?

Figyelt kérdés
Utazni készülök, meg van a kitűzött dátum, de a repülőjegynél ahányszor megpróbálom megvásárolni (a wizz oldalán), egyből felmegy az ára. Meg van a kiírt ár, kosárba rakom, utána kidob és felmegy az ár a 1,5x-ére. Utána fél napig a magasabb árat jelzi, majd visszamegy. Egyszer sikerült fizetnem is a normál áron, majd visszautalták és ismét árat emeltek. Járt már valaki így? Hol lehet ilyet bejelenteni?

dec. 9. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a wizz discountos árra kattintasz úgy, hogy közben nincs tagságid?
dec. 9. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány jegyet próbálsz foglalni?
dec. 9. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Nem normális, de a wiccairtől megszokott.
dec. 10. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb jegy ára? Nem lehet, hogy rámegy pluszban valamit, amit először nem látsz?
dec. 10. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
vagy az van, amit az elso hozzaszolo ir, vagy ha tulsokaig nem kattintasz a vasarlasra, akkor egyszeruen lejar az ido es akkor kidob a rendszer es ujra kell kezdeni. ilyenkor pedig elofordulhat magasabb ar, ha ugyanarra az idopntra foglalsz.
dec. 10. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok Wizzair jegyet vettem már, de ilyen még sosem volt.

Valami bénázás lehet a háttérben.

dec. 10. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Velem kb. két éve történt ilyen. A túl hosszú inaktivitás miatt kidobott, újra kellett kezdeni a foglalást, de akkor már drágább lett volna. Budapest-Tenerife közvetlen járat. Bepipultam, és elkezdtem más lehetőségek után nézni, végül londoni átszállással kb. harmadáron utaztam. Igaz, három napos megszakítással, mert akkor már meglátogattam egy régen látott ismerősömet Londonban, akinél ingyen aludtam.

Az mondjuk durva, hogy sikeres fizetés után visszautalják, majd árat emelnek... De nem csak a Wizz ilyen pofátlan, legutóbb a Fly Universal Pécs-Málta járatának foglalásakor jártam így (októberben): egy odaút 130 euró, de ha két főre akarok foglalni, akkor nem 260, hanem 296 euró, és ha visszaállítom egy főre, akkor kiírja, hogy last seat, vagyis utolsó hely ennyiért. A következő kategória meg valami 202 euró. Végül nem mertem külön-külön foglalni egy főre, de talán félig lehetett a gép, szóval bőven volt még hely.

dec. 11. 07:18
 8/8 anonim ***** válasza:

a kérdezőnek azt javaslom, valamelyik pszichiátrián jelentgessen.

Mondja el a tüneteit.

És komolyan gondolom.

dec. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!