Most először kell majd szállást foglalnom és idegen városban. Mi ennek a normális menete?
Egyszerű: nézd meg, hogyan értékelte a többi vendég az adott szálláshelyet. Lehetőleg nagyobb legyen a merítés, mert hiába 9,6 pontos (10-es skálán) egy hely, ha az mondjuk 11 vélemènyből jön össze, mert ennyi haverja mindenkinek van. 40-50 vélemény az már valami.
Én például a Booking.com-on 8,0, Google-ön 4,0 feletti értékelésű helyeket szoktam keresni. Persze olyan is volt, hogy kalandból az 5,2-est választottuk haverokkal, egyetlen estére, na az olyan is volt :)
Fontos még, hogy olvasd el az egyéb költségekre vonatkozó részt is - pont a napokban szaladtam bele egy olyan esetbe, ahol adók és egyéb díjak címszóval plusz 15000 forintos tétel volt két éjszakàra.
A szoba típusa és az árban foglalt szolgáltatások is fontosak, különösen az étkezés típusa lehet releváns tényező. És természetesen az elhelyezkedés, mert mondjuk az 5,4 km-re a központtól az mondjuk egy nagyvárosban tök jó lehet, de egy kisebb tóparti üdülőhelyen kocsi nélkül szívás lehet.
Érdemes lehet az említetteken kívül további szállásajánló oldalakat is megnézni.A különböző szűrőkkel pontosítani tudod a kínálatot.
Én - ha tehetem - mindig a rosszabb véleményektől haladók a jobbak felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!