Késett a gépem, és a reptéren arról tájékoztattak, hogy kártérítést fogok kapni. A szórólapjukon megadott saját oldalukra mentem, és kitöltöttem az adataimmal. Most a kesettagepem.hu számomra halál idegen oldaltól kerestek fel. Normális ez ilyenkor?
Most kaptam egy e-mailt 'Fazekas Gábor'-tól, hogy a kesettagepem.hu -tól ír, és bízzam meg a Fodróczy ügyvédi irodát, hogy eljárjanak helyettem a kártérítési ügyben, és 250 eurót fogok visszakapni, csak adjam meg minden adatomat, és szkenneljem be a személyimet.
Elküldte amúgy az ügyvédi iroda hivatalos meghatalmazási dokumentumját is csatolva.
Van bárkinek tapasztalata erről, vagy ilyenről?
Azért egy kérdést megér, ezek a kókler szemét mocsok cégek honnan kaparintották meg az adataidat. Mert hogy nem tiszta módon, az biztos.
Tényleg kérdezd meg őket.
Amúgy közvetlenül a légitársaságnál kell a kárigényt beadnod, ők fognak neked fizetni. Ha ellentmondannak, még mindig adhatod be te magad a fizetési meghagyást (ez pár ezer forint), vagy ha hajlandó vagy ezeknek a hiénáknak 20 százalék jutalékot fizetni, akkor később még mindig megkeresheted őket.
De most intézd te magad az ügyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!