Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy a vonatsinek mellett sétáltam egy középkorú,nagyjábol 40-50 év körüli férfival akit még soha életemben nem láttam. Nagyon kétségbe volt esve és meg akart halni. Én próbáltam róla lebeszélni de nem ment. Aztán jött a vonat és elé ugrott de tul élte. Már nem emlélszem hogyan azt hiszem elvétette az ugrást és nem ütötte el a vonat vagy mi
Ezután biztosra akart menni úgy hogy lefeküdt a sinekre egy elágazásnál vagy mi az. Én probáltam felrángatni onnan de nem meng mert megmozditani sem birtam. Utá már csak a vonat dudálását (vagy mit) hallottam és talán pár méterre lehetett tőlünk amikor...felébredtem. Pontosabban a párom ébresztett fel hogy megjött amiert még hálás is vagyok neki mert semmi kedv nem volt látni az álmom további részét. Szerintetek miért álmodtam ilyet? Ki lehetett az az ember? Van ennek valami jelentése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!