Miért nem kapok beszállókártyát?
Isztambulba utazom Budapestről.
A wizzair-el.
Megcsináltam az utasfelvételt.
A Budapest-Isztambul vonalra megkaptam a beszállókártyát.
De az Isztambul-Budapest visszaútra nem. Csak egy pdf fájlt, amiben ez áll: ez nem beszállókártya. Az utasoknak meg kell jelennie a Wizzair utasfelvételi pultjánál úti okmányai ellenőrzése érdekében mielőtt áthaladnanak a biztonsági ellenőrzésen a beszállókapuk felé. Ennek elmulasztása a beszállás megtagadását vonhatja maga után.
Ilyen még nem történt velem, eddig még mindig megkaptam az oda és visszaúti jegyet egyaránt. Bár eddig csak egyszer Londonban, és egyszer Athénban voltam. Így kevés tapasztalatom van.
Köszi a választ.
Kérdés:Miért nem kapok beszállókártyát?
Válasz: Az utasoknak meg kell jelennie a Wizzair utasfelvételi pultjánál úti okmányai ellenőrzése érdekében mielőtt áthaladnanak a biztonsági ellenőrzésen a beszállókapuk felé. Ennek elmulasztása a beszállás megtagadását vonhatja maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!