Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miért nem kapok beszállókártyát?

Miért nem kapok beszállókártyát?

Figyelt kérdés

Isztambulba utazom Budapestről.

A wizzair-el.

Megcsináltam az utasfelvételt.

A Budapest-Isztambul vonalra megkaptam a beszállókártyát.

De az Isztambul-Budapest visszaútra nem. Csak egy pdf fájlt, amiben ez áll: ez nem beszállókártya. Az utasoknak meg kell jelennie a Wizzair utasfelvételi pultjánál úti okmányai ellenőrzése érdekében mielőtt áthaladnanak a biztonsági ellenőrzésen a beszállókapuk felé. Ennek elmulasztása a beszállás megtagadását vonhatja maga után.

Ilyen még nem történt velem, eddig még mindig megkaptam az oda és visszaúti jegyet egyaránt. Bár eddig csak egyszer Londonban, és egyszer Athénban voltam. Így kevés tapasztalatom van.

Köszi a választ.

ma 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdés:Miért nem kapok beszállókártyát?

Válasz: Az utasoknak meg kell jelennie a Wizzair utasfelvételi pultjánál úti okmányai ellenőrzése érdekében mielőtt áthaladnanak a biztonsági ellenőrzésen a beszállókapuk felé. Ennek elmulasztása a beszállás megtagadását vonhatja maga után.

ma 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg azert mert az EU-ba jossz vissza es nezik hogy jogosult vagy-e belepni.
ma 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak menj a check in pulthoz. Nem egy nagy dolog, és nem is fura, nincs semmi baj, csak megnézik az útleveledet.
ma 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Az adott reptér nem fogadja el az online beszállókátyát, több ilyen is van.
ma 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!