Hogyan tudnék hozzáférni a repülőjegyemhez?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem két Wizzair jegyet, az egyik az én nevemre szól.
A jegyek a másik utas fiókjában vannak akivel időközben "megszakadt a kapcsolatom".
Nem tudom a foglalási számot és nem férek hozzá a jegyekhez.
Annyit tudok bizonyítani hogy én vettem. Mit lehet ilyenkor tenni? Én nem akarom visszamondani az utazást (a sajátomat).
nov. 21. 17:56
1/17 anonim válasza:
Emailben is elküldik a foglalási kódot. Vagy az is a másik ember címére ment?
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, a fiókhoz tartozó emailre ment
nov. 21. 18:05
3/17 anonim válasza:
Esetleg az ügyfélszolgálaton lehet próbálkozni.
4/17 anonim válasza:
Legroszabb esetben elintezed az utasfelvetelt a repteren es kifizeted a repuloteri utasfelvetel dijat.
5/17 anonim válasza:
Most vagy túl hamar vetted meg a jegyet, pár napos ismeretség után, vagy megölted apját anyját az illetőnek, hogy ennyire le sem bagóz. Hívd fel telefonon, írj neki emailt vagy küldj rá egy közös ismerőst, hogy legyen szíves a te jegyed elküldeni.
6/17 A kérdező kommentje:
Ez is folyamatban van,de bizonytalan... 30 éve ismerem és maximálisan megbíztam benne, idáig. Sokan megsértődnek ha szembesíted őket az igazsággal, lehetsz akármilyen udvarias.
Persze annyira azért nem sértődött meg a genya, hogy kifizesse a jegyét :-)
nov. 21. 19:23
7/17 anonim válasza:
Hűha, akkor nem egyszerű a történet. Szorítok, hogy meglegyen a jegyed.
5-ös voltam
8/17 anonim válasza:
A netbakodba ha belépsz, a tranzakcióba be van írva a foglalási kód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!