Rosszul lett foglalva a repülőjegyem, beleköthetnek?
Három barátommal kedden indulunk Horvátországba nyaralni. Az egész utazást/szállás foglalást már az év elején letudtuk, az egyik barátom intézett mindent. XY Márk István volt a születési nevem, viszont tavaly az István keresztnevet megszüntettem, az új okmányaimon csak simán XY Márkként szerepelek.
A barátom amikor felvette a kapcsolatot az utazási irodával, a teljes nevemet adta meg, - mindenen az szerepel. Péntek délután kaptuk meg a repülőjegyet, a biztosítást és a tájékoztatót, így vettem észre hogy nem jól szelep a nevem egyik dokumentumon sem.
Beleköthetnek ebbe a repülőtéren vagy bárhol? Lehet még módosítani hogy azt az egy nevet vegyék le? (Taurus R.)
Van olyan okmányod amin még szerepel XY Márk István?
Egyébként lehet cserélni nevet repülőjegyen de az nem ingyen van az is pénzbe kerül..
Az a baj a reptéren igazi g...ik és mindíg nézik az útlevelet és a repjegyet is
A szállás nem gáz de a repjegyen szereplő nevet én a helyedbe kicserélném de ez csak az én javaslatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!