Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Rosszul lett foglalva a...

Rosszul lett foglalva a repülőjegyem, beleköthetnek?

Figyelt kérdés

Három barátommal kedden indulunk Horvátországba nyaralni. Az egész utazást/szállás foglalást már az év elején letudtuk, az egyik barátom intézett mindent. XY Márk István volt a születési nevem, viszont tavaly az István keresztnevet megszüntettem, az új okmányaimon csak simán XY Márkként szerepelek.

A barátom amikor felvette a kapcsolatot az utazási irodával, a teljes nevemet adta meg, - mindenen az szerepel. Péntek délután kaptuk meg a repülőjegyet, a biztosítást és a tájékoztatót, így vettem észre hogy nem jól szelep a nevem egyik dokumentumon sem.

Beleköthetnek ebbe a repülőtéren vagy bárhol? Lehet még módosítani hogy azt az egy nevet vegyék le? (Taurus R.)

2022. jún. 26. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Van olyan okmányod amin még szerepel XY Márk István?

Egyébként lehet cserélni nevet repülőjegyen de az nem ingyen van az is pénzbe kerül..

Az a baj a reptéren igazi g...ik és mindíg nézik az útlevelet és a repjegyet is

A szállás nem gáz de a repjegyen szereplő nevet én a helyedbe kicserélném de ez csak az én javaslatom

2022. jún. 26. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog beléd kötni.
2022. jún. 26. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap azért felhívom a Taurust.
2022. jún. 26. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz gond.
2022. jún. 27. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!