A repülőtéri ellenőrzésnél beleköthetnek abba, hogy több ruha van rajtam, mint "kellene"?
Figyelt kérdés
Csak mert 15 kg csomagot vettem meg, de lehet elkellett volna a 20 kg, viszont egy másik 15 kg felesleges lenne, így gondoltam veszek magamra pár pólót, meg amit tudok, hogy tutira bennel egyek a keretben. Nem lesz kényelmes, de hosszabb időre megyek.2014. ápr. 11. 16:17
1/13 anonim válasza:
Irigylem a melletted ülőt, jól be fogsz pállani...
2/13 anonim válasza:
Senki nem köt bele.
HA átmentél az ellenőrzésen, leveszed.
3/13 anonim válasza:
Nem kötnek bele. Mindenki ezt teszi, ha kicsit túllépi a súlyt. :D
4/13 anonim válasza:
Nem kötnek bele, de azért halkan megjegyzem, hogy az ilyen kérdéseknél látszik, hogy a fapados cégek utasai is fapadosok, hiszen, sajnálsz egy 20 kg-os bőröndöt.
5/13 anonim válasza:
Hát ha te inkább hülyére izzadod magad, minthogy kifizess néhány ezer forinttal többet, akkor hajrá. Belekötni senki nem fog, neked lesz kényelmetlen.
6/13 A kérdező kommentje:
Először nem vettem meg a 20-ast, mert gondoltam bele fogok férni, de így utólag már nem lehet váltani. És 12000 ftért nem veszek meg újabb 15 kg-ot, amit teljesen ki sem használnék, ha meg ott fizetek rá kilónként 3600 ft, az szintén nem túl olcsó ... nem mindenki engedheti meg magának, hogy bármennyit kidobjon az ablakon, örüljön, aki igen ;).
2014. ápr. 11. 17:00
7/13 anonim válasza:
T. kérdező, sose abból indulj ki, mit gondolnak mások.
Azt tedd, amit Te helyesnek tartasz, és ne foglalkozz olyanokkal, akik sznobizmusból felelnek meg másoknak.
Vedd fel azt a pár ruhadarabot, köss magadra pár pulóvert a derekadra, és menj világot látni.
Légy ügyes!
8/13 anonim válasza:
Dehogy kötnek bele. Semmi közük hozzá! Én is így csinálom mindig :)
9/13 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy nem valószínű, hogy le fogsz izzadni. Én konkrétan eddig minden utamon kb. megfagytam a repülőn... Főleg az amerikai járaton. A London-New York útszakaszt végigremegtem, két takaróba csomagolva, annyira hideg volt. Innentől kezdve már rutinosan, nyár közepén is pulóverekkel felszerelkezve, farmerben és zárt cipőben megyek a gépre.
Nem fog senki hülyének nézni, ha beöltözöl! A repülőkön általában hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!