Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb repjegy közvetítő?

Figyelt kérdés
Furcsa módon a légitársaság saját oldalán 200 ezer forinttal drágább ugyanaz a jegy, mint bármelyik közvetítőnél.

nov. 2. 08:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Kiwiről sok jót hallani, de esetleg érdemes lehet utazási irodákat is megkérdezni, hátha jobb ajánlatot kapsz náluk.
nov. 2. 08:22
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Meg sok rosszat...

Aranyszabály, hogy repjegyet csak közvetlenül a légitársaságtól veszünk. Különösen, ha átszállás is van.

nov. 2. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
2.-nak Nem sokszor szoktam repülővel utazni, másoktól a kiwi-t hallottam ajánlásként, én utazási irodáknál szoktam foglalni legtöbbször.
nov. 2. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
@2 200k viszont már az a szint, aminél belefér a rizikó. Ha ötből egyszer megszívod, akkor sem fog 800-ba kerülni az esetleges fixálás.
nov. 2. 16:30
 5/13 A kérdező kommentje:
#4 Én is így vagyok, illetve 200k helyett biztos nem fogok 400k-t kifizetni ugyanarra.
nov. 2. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Elárulsz némi konkrétumot?
nov. 2. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Kizárt, hogy ugyanaz a jegy 200 ezerrel olcsóbb legyen egy közvetítőnél. Az nem ugyanaz a termék. Biztos, hogy lesz benne egy rakat csavar. Pl. self transfer. Pl. hosszú átszállási idő. Pl. az egész út háromszor addig tart, mint a légitársasági ajánlat. Például a közvetítő ajánlata szezonon kívüli dátumra szól, a légitársaságnál más dátumot néztél. Ha ezeket bekalkulálod és minden következménynek utánaszámolsz, akkor megpróbálhatod. De amíg kezdő vagy, fogalmad sincs mit miért csinálsz, nem tudod hány féleképp lehet gubanc, akár teljes bukta, addig nem ajánlanám a közvetítőn keresztüli vásárlást. Nincs olyan, hogy ingyen ebéd. Akinek volt, az tudta mit vállal, tudta mit csinál és nem vakon ugrott a semmibe. És még szerencséje is volt. Ha valahol a világ másik felén sz*rik be a terved, nem csak a connecting flightot bukod, hanem ott kell kifizetned a hazajutásod árát is, ami nagyon nagyon sok is lehet.
nov. 2. 22:44
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

Maximálisan egyetértek! Nincs 400k-s jegy 200k-ért. Ezért is próbáltam rákérdezni a konkrétumokra. Persze, max. lepontozást kapok cserébe. :)

nov. 2. 23:25
 9/13 A kérdező kommentje:

#7-8

Igazatok van, én néztem be, illetve nem is benéztem, hanem a China Eastern weboldala egy hulladék, BUD-PVG közvetlen járatra odaútra 530 usd árat ír, visszaútra pedig 562 usd-t, de mindkét járatot kiválasztva nem 1092 usd lesz a teljes ár, amit nyilvánvalóan várna az ember, hanem 562 usd, szóval a visszaútra feltüntetett ár ez esetben már a teljes ár. Teljesen ésszerűtlen megoldás ez.

nov. 3. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Na, ez így már korrekt!
nov. 3. 00:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!