Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb repjegy közvetítő?

Figyelt kérdés
Furcsa módon a légitársaság saját oldalán 200 ezer forinttal drágább ugyanaz a jegy, mint bármelyik közvetítőnél.

nov. 2. 08:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Kayak.com-on vettem már 2x repjegyet, de az, alacsony ár sokszor csalóka. Mikor rákeresel az árakra valóban alacsonyabbat mutat, de mikor végig viszed a foglalást, és adnád meg a bankkártya adataid, kiírja a rendszer, hogy foglalás folyamata közben megváltozott az ár és hirtelen felmegy ugyanannyira mintha a légi társaság hivatalos oldalán vennéd (vagy drágábbra). Úgyhogy én màr leszoktam az ilyen közvetítő oldalakról. Inkább csak árkeresőnek használom, aztán felmegyek és megveszem a társaság honlapján.
nov. 3. 06:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Így van. Lehet szórakozásként kísérletezgetni, de a végén majdnem mindig kiderül, hogy összességében nem jársz jobban, hogy ha nem a légitársaság oldalán foglalsz. Meg kéne érteni, hogy két foglalás nem egyenlő. Ha közvetítőn keresztül veszed, a légitársaságok előszeretettel zavarnak el a halál f*szába, ha BÁRMI gubanc van. Márpedig a légiközlekedés nem vonatozás, ahol majd lesz vonatpótló autóbusz, mindig benne van a probléma lehetősége. Ha hirtelen elkezd villámlani amikor éppen tankolják a repülődet, kötelező abbahagyni, az Emiratesnek is, meg a Wizzairnek is. Máris lekésted a csatlakozásodat, bár az Emirates majd gondoskodik a továbbutazásodról, a Wizznél nincs olyabn, hogy connecting flight.

Ha közvetítőnél vásároltál, akkor az Emirates is otthagyhat.

Ha BÁRMI probléma van, téged hátrasorolnak.

nov. 3. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

ELső tanácsom, soha, de soha ne vásárolj a kiwi-nél.

Második, soha ne keress egyirányú jegyekre hosszútávú járatoknál.

Harmadik tanácsom, igen , vannak olyna oldalak amelyik simán 200 dollárral/euróval olcsóbbak mint a légitársaság, de egyetlen ilyen sme végződik .hu-val.

nov. 6. 18:17
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 Nem egyirányú utakra kerestem, hanem oda-vissza árazta ilyen idióta módon.
dec. 21. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Tehát ahogy a többiek mondják, szerezz tapasztalatot, repülj sokat, de ne hidd azt, hogy elegendő európai fapadosokon gyakorolni, figyeld meg hol milyen bukta lehetőségek merülnek fel és ha már van időd, tartalék pénzed kísérletezni, akkor próbálkozhatsz ilyen szerencsés olcsó közvetítői jegyekkel.
dec. 29. 20:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!