Liszt Ferenc repülőtéren van a terminálon kívüli étterem?
Korán reggel megy a gépem, ezért már este kimegyek az utolsó busszal mert hajnalba nem megy busz Pestre. Ezért ott kell ennem valamit este. Vacsorázni csak a reptéri hotelnél lehet?
A beszállókártyám meglesz de nem tudom hogy azzal előző este betudok e menni a terminálba, vagy be kell buszoznom vecsésre.
Amit az első ír, az nem lenne rossz, de a Spar csak 6-kor nyit. A reptér honlapján tudod megnézni, hogy mi van és mi mettől meddig üzemel: [link]
Némelyik írja azt is, hogy pontosan hol helyezkedik el. (Ami Skycourt, az biztosan szekun belül van, tehát arra a célra nem jó, amire neked kell.)
8kor megy a gép, 6 ra a reptéren kell lenni de vidéki vagyok és nem megy úgy se busz, se vonat hogy időben felérjek.
Telekocsit nem találtam.
Reptéri transzfer 60.000 forint alatt nincs.
Vacsora előző este: miután bejelentkeztél a hotelba oda mész a városban ahova csak akarsz. Csak találsz az igényidnek megfelelőt egész Budapesten.
Induláskor: Szerintem a legjobb opció a Burger King. Csak időben állj be a sorba, mert amikor legutóbb reggel próbáltam meg ott bármit is venni a pultos még láthatóan aznapos volt és ez nem gyorsította meg a kiszolgálást.
Ha kiakasztó áron szeretnél kiábrándító ételeket, akkor javaslom az emeleti két éttermet/pubot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!