Barcelona utázásra tippek?
Akik már jártak Barcelonában azoktól kérnék tippeket.
Főképp az érdekelne, hogy milyen helyeket ismertek, ahol lehet kajálni és megéri a pénzt. Természetesen pénztárcabarát helyeket keresnék elsősorban, illetve olyan helyeket ahol van napi menüs lehetőség.
Minden tipp jöhet ezen kivül persze, nagyon szépen megköszönöm!
Tetszett, amikor a pénztárcabarát szót beleszőtted a gondolatmenetedbe, és amikor napi menüre áhitozol egy olyan városban, ahol millió fajta helyi kaját megkapsz. Bárhol, bármikor mindenféle áron.
És tetszett, hogy nem olvasol, csak hübelebalázs módjára innen akarsz megosodni egyetlen csapásra :)
Nem fog menni.
"Természetesen pénztárcabarát helyeket keresnék elsősorban,"
Nyiiilván... BCN erről híres, hogy pénztárcabarát:D
Köszönöm a kritikákat, de ehelyett egy két nevet is elfogadtam volna. Nyilván utánanéztem 1-2 helynek, de mindig jól jönnek a tippek. Diákként szerintem mindenki a pénztárcabarát helyeket keresi szerintem.
#4-esnek: 200-300 eurót szánunk kajára körülbelül fejenként 6 napra és egész Barcelonában sétálunk majd úgymond. Helyi ételeket is kipróbálnánk, viszont egy ebédet szeretnénk 20 euró alatt megúszni ha lehetséges.
33-50 EUR / nap / fő költségvetésből tutira ki tudtok majd jönni, ha nem mentek kifejezetten gourmet vagy turistacápa éttermekbe.
Nem feltétlen azokat a helyeket érdemes felkeresni, amiket a google dob fel mint top 10 legjobb hely (pl. [link] vagy [link]
Én olyan helyeket néznék, ahol meg tudod nézni mások mit esznek, mekkora az adag és mennyire tűnik tisztának a hely.
Ha a kínai ételt szeretitek, _szerintem_ a legjobb ár-érték arányban a Chen-Ji (Arc de Triumf közelében), vegán étterem az egyik Veggie Garden (az Universitatnál lévő nagyobb, oda mennék), pizzéria pl. Bellillo Pizza & Cucina (Universitat szintén), libanoni konyha: Aladdin (a Sagrada Familiától picit fentebb).
Kifejezetten húsos, katalán vagy spanyol konyha ételeket nem ehetek, abban nincs tapasztalatom, de hátha valaki tud egy pár jó helyet. A covid idején sajnos megszűnt pár étterem, amit nagyon kedveltem.
Végül ízlések kérdése az egész, ha csak sétáltok a városban, rengeteg helyen találtok éttermeket, sőt egyes tereket több étterem is körbevesz. Ha nem látsz problémát a tisztasággal, gusztusos ételeket kínálnak, akkor próbáld ki nyugodtan. Az olcsóbb éttermek egy része sorozatgyártott fotókon mutatja be a menűt, nem feltétlen azt kapod, mint amit látsz. A tengerparton fekvő éttermeket kifejezetten kerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!