Barcelona El Prat repülőtérről bejutás a belvárosba?
Ti melyik módot választottátok, és milyen volt, mennyire gyors, mennyire költséges?
(A kérdés azokhoz szól, akik tényleg voltak - személyes tapasztalatok érdekelnének, nem a google válasza :) )
Sok lehetőség van
Én a metrót szoktam választani, de a reptéri metró nem a belvárosba megy, át kell szállni
A 2es terminálon van vasútállomás is, de reptéri buszok is vannak
Attól függ melyik jobb neked, hogy mi az úticélod
Vonat: legolcsóbb, kb. 30 percenként jár, mindig azzal megyek. Gyors és kényelmes. A visszaút miatt mondom, hogy van amikor késik akár 15 percet is.
Metró: ez a reptéri járat, amihez egy más tarifájú jegy jár, nem használhatod a T-10-es gyűjtőjegyet
Busz: csak egyszer próbáltam, valami hajnali járat volt, rettentő sokáig tartott bemenni vele a városba, sokan is voltunk, de nem volt más alternatíva, csak a drágább taxi.
Taxi: kb. 35-40 EUR lehet, rendkívűl gyors
Ha tudod előre, hogy Barcelonában igénybe fogod venni a tömegközlekedést, akkor azt javaslom, hogy menj le a metróállomásra, ott vegyél egy 10-es gyűjtőjegyet (T-10). Onnan menj fel a vonathoz és szállj fel a következőre ami jön. (A bal oldalra kell menni, a jobb oldal a leszállóké.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
#7 de akkor ha jól értem a gyűjtőjegy érvényes a vonatra is? Nem "vonatjegy" kell rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!