A Ryanair mennyire veszi komolyan az ingyenesen felvihető táska méretét? Centizgetnek, vagy annyira nem érdekli őket?
Figyelt kérdés
Jövő héten repülök velük Olaszországba, és ez olvasható a honlapukon. Ha jól értelmezem a dimenziók (magasság x szélesség x mélység) formában vannak megadva, de javítsatok ki ha nem. Az én táskám egy pár centivel szélesebb.
Ezt találtam a honlapjukon:
Minden utasunk 1 darab kézipoggyászt vihet a fedélzetre, melynek a szemközti szék alá kell férnie (40cm x 20cm x 25 cm), (a szülőkkel egy ülőhelyen utazó gyermekekre nem vonatkozik). A kis kézipoggyász méretét csaknem megkétszereztük 35 x 20 x 20 cm-ről (14 000 cm³) 42 x 20 x 30 cm-re (25 200 cm³), így nagyobbak lehetnek, mint az eddig megengedett kis táska méretei.
szept. 19. 17:03
11/12 anonim válasza:
Én múlt héten utaztam velük, én hülxe a szabály szerinti kisebb táskámat vittem, alig fértem el, mások meg a böhöm nagy kézi poggyásznak hazudott hátizsákjaikkal masíroztak, a repteres dolgozóknak a szemük sem rebbent. szval nem lesz gáz.
12/12 anonim válasza:
Még írd be 20x, hogy téged pont nem ellenőriztek, úgyhogy biztos nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!