Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A WizzAirnél lehet poggyászt...

A WizzAirnél lehet poggyászt összevonni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Ryanairnél lehet úgy, hogy veszek mondjuk egy 20 kg-os feladott poggyászt, de egy 10 és egy 9 kg-os bőröndöt adok fel. A Wizzairnél is így van? Nem találtam erről semmi infót az oldalon, ügyfélszolgálati e-mailjük pedig nincs, csak egy használhatatlan AI-juk... Van esetleg valakinek tapasztalata? Előre is köszi!

#poggyász #Wizzair #poggyász összevonás
szept. 4. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Se a ryanair-nél, se a wizzair-nél nincs ilyen. Ha egy 20 kg-os csomagot veszel, akkor 1(!) csomag engedélyezett.
szept. 4. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen Ryanairnél sincs.
szept. 5. 04:52
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
olyan van, ha egy foglalason veszel ket 20-20 kg borondot, akkor az egyik lehet 25 kg, a masik pedig 15
szept. 5. 09:38
 4/9 A kérdező kommentje:
A Ryanairnél így utaztunk már többször is, sőt, amikor súlyosabb lett hazafelé a bőrönd, maguk ajánlották fel, hogy ne 32 kilósat fizessek, hanem csak egy plusz 10 kilósat. Azért köszi a válaszokat.
szept. 5. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as ez a WizzAir vagy a Ryanair?
szept. 5. 10:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul mondtam, nem 32 kg-os kellett volna vennünk, hanem ha kilónként fizetünk drágább lett volna, mint a 10 kilós poggyász.
szept. 5. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel egy nagy bőröndöt, és pakolsz abba?
szept. 5. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 utaztam mar igy tobbszor is, ryanair es wizzair is volt. A parom borondje sosincs 20 kg, az enyem mindig tobb, de mivel egy foglalason vannak, az egyuttes sulyt mertek
szept. 5. 13:35
 9/9 A kérdező kommentje:
#8-as köszönöm!
szept. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!