Hogy tudok nevet változtatni Wizzairnél? Ezt a hibaüzenetet kapom miután megadtam a kártyaadatokat és fizetnék: A foglalási folyamat inaktivitás miatt lezárult.
Elbénáztam a foglalást és a már nem használt asszonynevemre szól a jegy. Módosítanám, de hiába telik el max. 1 perc a belépéstől kezdve a fizetésig, a fenti hibaüzenettel kivág a rendszer. Próbáltam több böngészőből is, akkor is így járok. A chat lerázott.
Válóperes papírokkal tudom a reptéren bizonyítani, hogy én vagyok én? Vagy már lejárt okmánnyal? Mi a vihart tudok csinálni, ha nem tudom módosítani a nevet?
Milyen társasággal utazol?
Elváltál koábban, és a foglalás óta vetted vissza a lánykori neved? Nem teljesen értem a szitut...
Wizzairnél pl. úgy van, hogy ha házasság miatt változik a név, akkor azt elvileg ingyen átírják, de válásnál ugye nem kapsz automatikusan új okmányokat, azt külön kell intézni/kérvényezni, így arra nem tudom, hogy ugyanúgy vonatkozik-e az ingyen változtatás, jó esetben minden fajta névváltozás így megy.
Ha pedig tényleg csak "elbénáztad", és mondjuk megszokásból adtál meg rossz nevet, akkor lehet x időd (talán 1 órád) van megváltoztatni ingyen, mintha ezt olvastam volna.
Legrosszabb esetben irányonként 24e Ft a névváltoztatás.
A "rendes" légitársaságoknál még nem merült ez fel nálam, de ott is biztos van valami FAQ, ahol leírják, mi a változtatás menete.
Nem tudom, mikor utazol, de én a becsekkolás idejére legkésőbb ezt rendezném, mert nem biztos, hogy a reptéren ezt helyreteszik, és akkor itthon ragadsz :/
Igen, utána visszaolvastam, és akkor fogtam fel :)
Hogy szeretnéd átírni? Fizetősen és úgy sem engedi?
Én a kereszt és a csaladi nevem cseréltem össze.
EU-n belül eddig sokat repültem már nem volt soha probléma, de most útlevéllel és vízummal már izgalmasabb..
Lesz ebböl bajom?
Kifizettem de még nem választottam széket, majd ha online check-in megkezdodik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!