Ha a freemailnél egy e-postafiók inaktív, az törlésre kerül? Amennyiben igen, mennyi idő inaktivitás után?
Köszönöm szépen. Nekem megvan a fiók, de nagyon ritkán használom - talán nem szükséges ecsetelnem, hogy miért - viszont nem szeretném, ha törlődne, mert nagyon régi és sok minden van ott... Akkoriban még nem is volt gmail szerintem, amikor ott regisztráltam.
Akiket nem igazán ismerek, nekik ezt a freemail címet szoktam megadni.
Csak ugye sokszor megbízhatatlan volt, nem lehetett belépni napokig, stb. De azért valamire jó.
Megnéztem, 2001-es az első e-mail, ami megvan, de ez valószínűleg nem a legelső volt valójában, mert pl nincs regisztrációra vonatkozó e-mail, azokat biztosan töröltem akkoriban.
Szóval jó régi fiók. 🙂
Na végre válaszolt az ügyfélszolgálat.
Ezt:
"A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszavonhatatlanul törlődik. Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik. Az inaktív azonosító nem regisztrálható újra, ahogy a törölt azonosító sem."
Ez le van írva az ÁSZF-ben is, az ügyfélszolgálat is arra hivatkozik csak vissza: "amennyiben a felhasználó 90 napig nem lép be fiókjába, a fiók állapota inaktív lesz, és az adatkezelő postafiókjának teljes levelezését törli, illetve az újonnan beérkező levelek visszautasításra kerülnek. [...]
A személyes adatok törlése: A felhasználó a beállítások menüben jelszava megadásával törölheti regisztrációját, illetve valamennyi adatát. A törléskor a postafiók teljes tartalma elvész kivéve az alább felsorolt adatok. Ezen postafiókok visszaállítására nincs lehetőség."
Az összes oldalnak van ilyen ÁSZF/ToS, GYIK/FAQ oldala, ahol minden problémára vagy gyakran felmerülő kérdésre leírják a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!