Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyikkel járok jobban?

Melyikkel járok jobban?

Figyelt kérdés
A következő utazásomkor 23:35 kor száll le a gép Budapesten, de buszom csak hajnalban lesz hazafelé Kelenföldről. Bent várjam meg azt a pár órát a tranzitban vagy a nyilvános részen pihengessek inkább?
szept. 4. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Talan kenyelmesebb a tranzit, bar miutan minden zarva lesz, kb mindegy is. Ha van feladott poggyaszod, akkor ez a kerdes el is dolt nyilvan.

Amugy hogy jutsz el ejjel kelenföldre? Taxival?

szept. 4. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
A tranzitba nem mehetsz csak ha van jegyed. En kint vartam meg a reggelt.
szept. 4. 18:27
 3/10 A kérdező kommentje:
De visszafelé ha jövök akkor másképp van
szept. 4. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Ahhoz hogy be tudj lepni a tranzitba (mint a neve is mutatja) tovqbbutazasra szolo jegyednek kell lenned es azt be kell mutatni. Eok repterebn est a jegyet be kell olvastatni hogy be tudj menni a tranzitba.
szept. 4. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:

4-es nem igy van. Nem tudom min mulik, meg nem sikerult rajonnom, de bizonyos jaratoknal vissza tudsz keveredni a tranzitba, ha akarsz. Mikor pl Napolybol jottunk haza, meg a csomagfelvetel elott akartunk menni mosdoba, ahol nincs sorallas, eleve jol megsetaltattak mindenkit a csomagfelvetelig, mi kicsit letertunk az utrol a mosdo miatt, es ott voltak beszallo kapuk, ott varakoztak emberek a beszallasra.

Legutobb Bukarestbol jottunk, ott viszont miutan beleptunk a terminalra, szinte rogton a dokumentum ellenorzeshez tereltek, majd onnan a csomagfelvetel, ott szerintem nem lehetett volna bejutni a tranzitba.

szept. 4. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem igy van akkor menjen a tranzitba. Nekem mindegy.
szept. 4. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Azok a fapadosok, amik schengen-i orszagokbol jonnek, azok az uj utasterminalba erkeznek. Az még a tranziton belul van. Ha nem akarod elhagyni, akkor ott tudsz maradni. Viszont este ki fognak onnan kuldeni, mert az bezar, szoval nem fogsz tudni ott maradni. Amugy meg, mivel esti geprol van szo, valszeg kesni fog, 50-60 perces keseseket siman osszeszednek a nap folyaman, ha nem tobbet, szoval talan nem is kell majd olyan sokat varnod.
szept. 5. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Bakker es tenyleg.. Romania nem tartozik schengenhez (vagy ev elejen meg nem tartozott, mikor onnan jottem). De jo hogy leirtad 7-es igy akkor mar ertem.
szept. 5. 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a hejedben keresnék telekocsit, hátha van, aki hazavisz.
szept. 5. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, és annyiban kijavítanam magam, hogy nem minden schengeni fapados erkezik meg az A terminalra, mert ha pl. egy esti, utolso Wizz gépnek másnap reggel egy nem schengen-i uticelra kell repulnie (pl. London, Dubai...stb.), akkor mar a B terminalra all be, ahonnan majd reggel indul, es onnan buszoztatjak az erkezo utasokat, ami egybol a poggyasz felvevohoz visz. De mindegy is kerdezo, mert estere nem maradthatsz bent a tranzitben igy se, ugy se.
szept. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!