Melyikkel járok jobban, hogyha fejleszteni is akarok majd ha minden jól megy?
Fejlesztés lesz a későbbiekben tervbe videokártya és processzor téren is. De most voltam olyan helyzetben hosszabb hónapokig, hogy munkanélküli lettem. És néha másra is kell a pénz. Ez pedig bele szólhat a vásárlásomban. Régen le akartam már váltani az I3 9100F + RX 590 konfigomat. De csak most jutottam el odáig, hogy cserélni tudjak és bele szaladtam abba a problémába, hogy ez a gép már nagyon rosszul vitte az újabb címeket, ha vitte. Pedig 1 éve mikor elhatározásra jutottam még jó gép volt. Legközelebbi alkalommal is vagy használt piac lesz vagy alsó középkategóriában való fejlesztés.
AM5 konfig: Ryzen 5 7500F + ASRock A620M-HDV/M.2+ RX 6700 12gb (használt)
AM4 konfig erősebb szintén használt kártya: AMD Ryzen 5 5600X + ASUS PRIME B550M-K + RX 6800 16gb ehhez van alapból 2x16gb 3000mhz cl16 ram.
1440p monitoron játszok, 25 colos. Játékok terén befigyel Avatar, Starfield szerű cím is.
Ha a 7800X3D-ben sem hagy benne all-core terhelésnél 10%-nál többet:
A 7500F-fel, játéknál nem lesz semmi gond vele, ugyanúgy fog menni mint akármilyen más lappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!