Nem féltek az utazástól repülővel?
Úgy értem pl elutaztok,és visszafelé kitalálják, hogy nem jó a repülőjegyetek, rossz a foglalás vagy valami?
főleg,ha nem is beszéltek angolul...
Elég sok helyre eljutottam a nagyvilágban, hozzáteszem a random nepáli, indiai putris repülőtereken soha semmi problémám volt. Mindig vittem mindent itthon kinyomtatva, semmi baj nem volt.
A Ryanairrel már vitáztam Rómában.
A repülés miatt mindig izgulok kicsit, tudom, hogy elvileg az a legbiztonságosabb, mégis 🙃
De ezt a részét már megszoktam, amiatt meg, hogy pl. törlik a járatot, késik stb., annyira nem izgulok, mert beszélek angolul, a váratlan esetekre pedig mindig van nálam vésztartalék.
Egyszer pl. lekéstük a csatlakozást Isztambulban (igaz, hogy odafelé), így ottragadtunk 24 órára. A kezdeti kötelező bosszankodás után foglaltunk egy éjszakára szállást, és csaptunk egy rögtönzött városnézést, végül szuper napunk letg :)
Szóval megpróbálnám mindig kihozni a legjobbat egy váratlan helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!