Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nem féltek az utazástól...

Nem féltek az utazástól repülővel?

Figyelt kérdés

Úgy értem pl elutaztok,és visszafelé kitalálják, hogy nem jó a repülőjegyetek, rossz a foglalás vagy valami?

főleg,ha nem is beszéltek angolul...

szept. 1. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%
De, ezért sem megyek sehova se repülővel. Nekem semmit sem ér meg.
szept. 1. 16:43
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Olyan nincs, hogy rossz a repülőjegy, foglalás stb. Az lehet, hogy törlik a járatot, akkor szívás van, főleg ha nem tudsz intézkedni nyelvtudás hiányában, de erre kicsi az esély.
szept. 1. 16:59
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
nekem toroltek a hazautat, masnapra keleltt venni repjegyet masik tarsasagtol, 300000 forint veszteseg, karterites nincs.
szept. 1. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem félek. Mondjuk beszélek angolul ez ma amúgy is alap műveltséghez hozzátartozik. Sok probléma felmerült már de mindig mindent meg lehet oldani. Persze kell egy kis életképesség. Akiben az nincs meg az jobb ha nem mozdul ki a faluból.
szept. 1. 17:54
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Mondjuk ha nem beszélnék angolul, akkor egyedül tényleg nem szívesen indulnék el... De a jó hír az, hogy a nyelv megtanulható.
szept. 1. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Elég sok helyre eljutottam a nagyvilágban, hozzáteszem a random nepáli, indiai putris repülőtereken soha semmi problémám volt. Mindig vittem mindent itthon kinyomtatva, semmi baj nem volt.

A Ryanairrel már vitáztam Rómában.

szept. 1. 19:10
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Odafele szoktam inkább parázni kicsit, mert akkor azért egy nap alatt van a repülés, a kocsi átvétel és a szállás elfoglalása. Ha visszafelé lenne valami, azt valahogy én nem érzem akkora problémának.
szept. 1. 20:38
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

A repülés miatt mindig izgulok kicsit, tudom, hogy elvileg az a legbiztonságosabb, mégis 🙃

De ezt a részét már megszoktam, amiatt meg, hogy pl. törlik a járatot, késik stb., annyira nem izgulok, mert beszélek angolul, a váratlan esetekre pedig mindig van nálam vésztartalék.

Egyszer pl. lekéstük a csatlakozást Isztambulban (igaz, hogy odafelé), így ottragadtunk 24 órára. A kezdeti kötelező bosszankodás után foglaltunk egy éjszakára szállást, és csaptunk egy rögtönzött városnézést, végül szuper napunk letg :)

Szóval megpróbálnám mindig kihozni a legjobbat egy váratlan helyzetből.

szept. 1. 21:42
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Ilyentől nem, viszont attól még mindig, hogy lezuhan-e, ezt nem bírom elhagyni. Alig várom hogy leszálljunk.
szept. 1. 21:55
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
De, van ilyen mániám nekem is.
szept. 1. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!