El tudná valaki magyarázni nekem, hogy pontosan hogyan zajlanak a dolgok a reptéren?
Soha nem repültem még, hiaba olvastam el mindent amit találtam néhány dolog nem világos. Megcsináltam a korai utasfelvételt, oke. Megvannak a beszállókártyák.
A reptéren pontosan hova kell majd mennem? Ha megvannak a beszállókártyák akkor melyik részen kell kezdenem, hova álljak majd? Honnan tudom hogy jó helyen e vagyok?
Csak a beszállókártya és személyi kell? Vagy visszaigazolas/számla is?
Nagyon hálás lennék, ha valaki részletesen leírná, tudom totál béna vagyok. Köszi
Budapesten figyelj rá, hogy két terminál van, ne az elsőhöz (T1) menj, mert az zárva van és jócskán odébb van a másik, nem a szomszédban. Mindenképp a T2-re menj. Ott van T2a és T2b, de az már nem akkora különbség, mert mindkét oldalról a kettő közti biztonsági ellenőrzésen fogsz tovább menni, onnan meg már közös minden. Elvben az sem számít, hogy a biztonsági ellenőrzésre az a vagy b oldal felől mész be, van hogy valamiért lezárják az egyik oldalt és a másik irányból küldik a népet.
Hogy a T2-n belül a vagy b oldal csak amiatt számít, hogyha feladós bőröndöt adsz fel, akkor ahhoz melyik oldalon találod a pultot (jellemzően egyik oldalon főleg fapadosok, másik oldalon főleg hagyományos légitársaságok vannak), de ez nem érint téged, mivel nincs feladós poggyászod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!