Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » El tudná valaki magyarázni...

El tudná valaki magyarázni nekem, hogy pontosan hogyan zajlanak a dolgok a reptéren?

Figyelt kérdés

Soha nem repültem még, hiaba olvastam el mindent amit találtam néhány dolog nem világos. Megcsináltam a korai utasfelvételt, oke. Megvannak a beszállókártyák.

A reptéren pontosan hova kell majd mennem? Ha megvannak a beszállókártyák akkor melyik részen kell kezdenem, hova álljak majd? Honnan tudom hogy jó helyen e vagyok?

Csak a beszállókártya és személyi kell? Vagy visszaigazolas/számla is?

Nagyon hálás lennék, ha valaki részletesen leírná, tudom totál béna vagyok. Köszi

júl. 2. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%

Budapesten figyelj rá, hogy két terminál van, ne az elsőhöz (T1) menj, mert az zárva van és jócskán odébb van a másik, nem a szomszédban. Mindenképp a T2-re menj. Ott van T2a és T2b, de az már nem akkora különbség, mert mindkét oldalról a kettő közti biztonsági ellenőrzésen fogsz tovább menni, onnan meg már közös minden. Elvben az sem számít, hogy a biztonsági ellenőrzésre az a vagy b oldal felől mész be, van hogy valamiért lezárják az egyik oldalt és a másik irányból küldik a népet.

Hogy a T2-n belül a vagy b oldal csak amiatt számít, hogyha feladós bőröndöt adsz fel, akkor ahhoz melyik oldalon találod a pultot (jellemzően egyik oldalon főleg fapadosok, másik oldalon főleg hagyományos légitársaságok vannak), de ez nem érint téged, mivel nincs feladós poggyászod.

júl. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!