Kézipoggyásznál hová kell tenni pénztárcát?
Figyelt kérdés
Amikor mindent ki kell tenni a tálcára ,a táskába hagyjátok a pénztárcát? Idegesítő, hogy a táska jóval előrébb van már a szalagon mint ahogy a sor halad.jún. 16. 21:01
1/8 anonim válasza:
Még mindig jobb a táskában, mint a tálcán. Más lehetőség meg nincs.
Az aggodalmad egyébként nem alaptalan, nekem Olaszországban már lopták ki ilyenkor a táskámból a villanyborotvám, gondolom valami másnak nézték.
2/8 anonim válasza:
A táskában hagyom. Ha a tálca előbb átér, akkor azért abból simán ki tudja bárki kapni egy pillanat alatt, főleg, ha tömeg is van valamennyire. A táskából nehezebb kivenni.
Egyébként nekem inkább fordítva szokott lenni, már áthaladtam a kapun, és várom a cuccaimat, hogy odaérjenek a szalagon.
3/8 anonim válasza:
Elég jól bekamerázott terület, soha nem tűnt el semmim
4/8 anonim válasza:
A táskában hagyom. Nem kötelező kivenni semmit, csak a folyadékot meg talán az akkumlátoros dolgokat.
Egyébként én is úgy vagyok mindig, hogy én gyorsan átmegyek a kapun és várom hogy jöjjön utánam a táskám.
5/8 anonim válasza:
Én külön tálcára rakom a kulccsal, jeggyel, övvel, miegyébbel a zsebemből/kezemből. Kutya nem piszkálta.
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor jobb a táskában, de nekem sosem tűnt még el úgy sem, ha külön raktam. Ahol ennyi biztonsági őr és kamera van, ott nem hiszem, hogy nagyon lopnának.
7/8 anonim válasza:
#5 gondolom a leszavazók magukból indultak ki és képesek lennének más pénztárcáját lekapni a tálcáról a biztonsági ellenőrzéskor úgy hogy szénné van kamerázva minden és egy tucat biztonsági őr van körülötted :D
8/8 anonim válasza:
Kirakom sorban a tálcára a kenyérvágókés a boxer és a vipera után... 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!