Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A wizzair-el repülnék. Egy...

A wizzair-el repülnék. Egy kézipoggyászt vinnék. Ezenkívül vihetek még fel magammal egy kistáskát a repülőre?

Figyelt kérdés

febr. 5. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen ridikül/övtáska méretü oké, amiben max. személyes holmik, iratok, telefon...stb. elfér, de nagyobbat nem.
febr. 5. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Olyan kicsit, amit az első ír, igen. Nagyobbat csak akkor, ha beleteszed a másik táskába.
febr. 5. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Mekkora az a kistáska?

febr. 5. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Elfogadtad a feltételeket. Egy, azaz egyetlen csomagot vihetsz fel. Semmi mást.
febr. 5. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Bónusz tipp : duty freeben veszel valamit, veszel hozzá egy szatyrot, van egy bónusz táskád, ugyanis a duty frees szatyrot a foglalásban szereplő csomagodon felül is felviheted. De azért úgy pakolj majd a gépen, hogy ne zavard a többi utast a sok cuccal. Meg lehet oldani, én mindig így utazok, úgyis szoktam vinni ajándékot duty freeből, és akkor a plusz pulcsim vagy a kisebb táskám belerakom a reklámszatyrukba
febr. 5. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Hivatalosan nem.

1 db max. 20x30x40 cm-es táskát vihetsz ingyen.

Ha veszel priority-t, akkor még egy 55x40x23 cm-es táskát is felvihetsz a fedélzetre.

Ezeken kívül más táska nem lehet nálad a beszálláskor.

febr. 6. 02:26
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha pl a pulcsid alatt van egy övtáska (amibe mondjuk belefér az útleveled meg egy két apróság), azzal simán fel tudsz menni. Nagyobb oldaltaska ilyesmi nem megengedett. Én priorityval szoktam menni többnyire, van nálam egy max méretű bőrönd és egy max méretű kézi táska, és úgy szokott rajtam lenni láthatóan ez a kis útleveles táska, ezzel nem foglalkoznak. De bele is férne a másik két táska egyikébe ha mégis szólnának érte.
febr. 6. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell dugdosni a hasi-tasit,ridikül is felvihető vagy ahogy írták egy dutty free-s szatyorban pakolsz még.
febr. 6. 13:38
 9/9 Aero2 válasza:
0%
Szerintem légitársaság függő. Többel is utaztam, mindenhol azt mondták, egy kisméretű táskát fel lehet vinni, de volt olyan utas is, aki kistáska mellé kisbőröndöt vitt fel. Nem is egy.
febr. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!