Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Egyiptomból hazafele Wizzair...

Egyiptomból hazafele Wizzair kézipoggyász + 10 kilós gurulósat mennyire nézik át hazaérkezésnél?

Figyelt kérdés
Hozott már valaki haza vizipipa dohányt? Ha a megadottnál (250gr) többet viszek le kell vámoltatni?

nov. 24. 13:51
 1/6 anonim válasza:
Jelenlegi Vám szabályokkal nem vagyok képben, de kilépéskor az elmúlt 10 évben engem még egyszer se ellenőriztek
nov. 25. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyiptom kb leszarja, mit hozol haza, Magyarország nagyobb eséllyel nézi, mit hozol be. Engem sosem ellenőriztek érkezéskor, de elvileg előfordulhat.
nov. 28. 06:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Szuper köszi mindenkinek!
nov. 28. 10:38
 4/6 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem biztos, hogy nem fogják nézni, engem eddig 4x szedtek ki véletlenszerű átnézésre (pedig nincs gyanús külsőm szerintem), bőröndöt kinyitni, stb. Aki pl kagylót akart hazahozni, az komoly büntetést kapott helyben, gyümölcsöket kidobatták, ilyesmi. Nálunk sima cigaretta volt, de azt is nézték, hogy ketten vagyunk a mennyiségre. Itthon is volt, hogy kiszedtek, pedig akkor pont csak kézipoggyász volt nálam, de átnézték alaposan. Szerintem te is inkább kérj meg valakit, akivel együtt utazol, hogy hozzá eltehesd, mert nem éri meg kockáztatni.
nov. 28. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Egyiptom nézte kifelé, vagy a magyarok, amikor megérkeztél?
nov. 29. 05:17
 6/6 anonim válasza:
#4 vagyok, eddig kb. 5x utaztam Egyiptomba, úgyhogy mindkét eshetőség előfordult már :) hazafelé úton volt, hogy kiszedtek átnézni mindkét oldalon. országba belépéskor egyszer még a gyógyszereimet is átnézték (gyerekkel utaztunk, csak sima lázcsillapító stb. volt nálunk, semmi extra) a gyümölcs és kagyló az az egyiptomi oldalon volt kifelé jövet.
nov. 29. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!