Business, first class-en utazott már innen valaki?
Utaztam, a cégem fizette.
Azt gondolom, egészséges egójú ember ilyet nem vesz magától. Ha annyi pénze van, hogy inkább a tengerbe dobja, akkor sem. Keres helyette értelmes célokat.
Persze ha valaki beteg, túl nagyra nőtt egójú buta sznob, az nyugodtan vegye meg.
A hüyéknek mindent megér a saját ostobaságuk.
Alitaliaval repultem Szöulba.
Az oda-vissza repjegy turista osztazyon 399 Euro volt.
Kaptam toluk par nappal az utazas elott egy emailt, hogy licitalhatok business class jegyert, minimum licit 300 euro
Gondoltam kiprobalom, licitaltam 300 eurot es elfogadtak a licitet, igy utaztam eloszor business class-on
Kellemes volt, kenyelmes ules, jot aludtam.
Swissair, business, Kína..
Akkor 2500 volt az economy, és 4500 Fr a business, szolgálati út.
Szélesebbek az ülések, külön karfád van, a la cart az étkezés és korlátlan italfogyasztás.
Kapsz kényelmes fülest, párnát.
Kb. ennyi..
A túristát gondolom ismered. Sokat utaztam azzal is (>11 óra), kényelmetlenebb persze, de semmi elfogadhatatlan, így is, úgyis hosszú.
Ki milyen.. Jöttem haza Mexicóbol egy utas 100Dollárt ajánlott egy bizniss vs turista helycseréért..
Sajnáltam, hogy nem volt olyanom..
Igen, saját zsebből. Megengedhettem magamnak, nekem megérte.
Európán belül általában 60-120 ezer forint körül van egy útra, hosszútávon olyan 800 ezer Ft volt irányonként (Transzatlanti+belföldi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!