Utazik valaki first vagy business classon?
Figyelt kérdés
eleg dragak a jegyek, sokan utaznak igy?2023. júl. 9. 14:04
2/10 anonim válasza:
Én ugyan csak a premium economyt engedhetem meg magamnak, de beszálláskor látom, hogy tele van a business. First classra nem engednek, az a másik irányba van. Úgyhogy, igen. Sokan utaznak így.
3/10 anonim válasza:
A munkahelyemen általános gyakorlat, hogy 7 órát meghaladó utazási idő esetén első osztályra foglalnak helyet. Tehát más földrészekre utazáskor nagyrészt első osztályon utazunk. A 7 óra az utazás teljes ideje, becsekkolástól a végső útcélhoz megérkezésig. Így a koronavírus idején, a lecsökkent számú repülőjárat miatt volt rá példa, hogy Európán belül is csak átszállással lehetett utazni és a várakozással együtt az összidő több lett mint hét óra, így első osztályon utaztam.
4/10 anonim válasza:
Nem nagyok utazok már business classon. Inkább privátgéppel repülök.
5/10 anonim válasza:
Szerintem csak az utazik business classon vagy first classon aki nem sajat maganak veszi a jegyet hanem a munkahelye veszi meg vagy egy ceg, szervezet aki meghiv teged pl konferenciara, eloadasra.
Atlag ember nem vesz maganak olyan draga jegyet.
6/10 anonim válasza:
Én egyszer utaztam csak business class on, mert lehetett licitálni az el nem adott helyekre
600 euró plusz ért repültem Koreába (az economy jegy 400 euró volt)
Ez kb 5 éve volt
7/10 anonim válasza:
Egyszer még a megboldogult MALÉV idején előfordult, hogy túlfoglalták a turista-osztályt, de az első osztályon maradt szabad hely. Pont engem választottak ki, előre ültettek az első osztályra. Így mindenkinek jutott hely.
8/10 BeefEater válasza:
Igen, sokszor az is ugyan annyira tele van mint az economy.
9/10 anonim válasza:
Augusztus végére Frankfurt-Los Angeles oda vissza közvetlen Lufthansa járat.
Első osztály: 3 700 000 forint Business class: 2 800 000 forint Premium economy: 900 000 forint turista osztály: 400 000 forint. Kb
10/10 winR válasza:
#3-as: vagy kamuzol vagy nem tudod megkülönböztetni a business-t a first classtól. Gyanítom a business-t nevezed te firstnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!