Volt már olyan, hogy valakit ingyen upgradeotek business classra?
Engem ketszer. Egyszer Isztambulba pont, de inkabb Swissair volt. A ferjemmel egymas melle foglaltunk jegyet, valami hiba miatt kulon tudtak volna minket ultetni. Es akkor egymassal beszeltek a legikiserok, vegul business classra ultettek.
Speciel nem ereztem magam fantasztikusan kivaltsagosnak azert, mert allandoan kerdeztek, mit ennek, innek. Szoval igen, de hacsak nem nagyobb, kenyelmesebb hely hosszu uton, en nem ereznem magam tole jobban. Talan csak a VIP lounge kivetel, mikor tomegnyomor helyett beulhetsz a repteren.
Velem előfordult már. Túlfoglalták a gépet, amikor becsekkoltam stand by státusba kerültem. A check in végén kiderült, hogy a business class on van még hely, ezért adtak oda beszállókártyát.
Ez csak egy Budapest - London járat volt, szóval nem volt nagy truváj.
British airways
Körülményeken és a kísérők személyiségén múlik. Akkor már (a gépen) nincs pénzbeli következménye a cég számára, a megmaradt kaját is kidobják.
Ami az árat illeti, minden relatív. Aki bírja némi fáradság árán, annak nyilván nem éri meg. Aki enélkül nem tudna hosszú (idő)távot, annak megéri, hiszen a tét, menni vagy nem menni.
Köszi mindenkinek :) Amikor az ember a Check-in pulthoz megy feladni a poggyászt, akkor érdemes megkérdezni, hogy maradt-e ott hely? Hátha átraknak?
Mert asszem Ő ezt mondta.
Én nem megyek sehova, félek is a gépen, csak kíváncsi vagyok.
Érdemes megkérdezni. Az ő döntésük, hogy kit upgradelnek ha van hely, de azért nem árt, ha a törzsutas programnak a tagja vagy.
Sok légitársaságnál pénzért is lehet még upgradelni csomagleadáskor, ha sok hely van, akkor sokkal olcsóbban kijöhetsz így, mintha előre megvetted volna a magasabb osztályra a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!