Ha 14napon belül mondjuk le a repjegyet,akkor a repjegy hány %-at kapjuk vissza? Wizzair
Elirtam.
Több mint 14nap van még az utazásig
Bocsi
Ez repjegyre nem vonatkozik. Többek között.
Különféle kastegóriájú repjegyek vannak, a hagyományos légitársaságoknál is drágábbak azok a jegyek, amik módosíthatók, visszaválthatók stb. Ha a legalapabbat veszed, oda van írva, hogy se módosítás, se refund lemondáskor.
Annyit tudok,hogy Ciprus oda-vissza
Kézipoggyásszal,140ezer 2 főre
1 nem mindenki utazik fapadossal, meg fröccsöntött strandszékessel.
Normálisabb társaságoknal van opció lemondásra, vagy sztornó biztosításra.
Persze, ha az ember 30 euróért utazik repülö marhavagonban, abban nincsnek benne ezek.
A repülőjegy épp olyan, mint a mozijegy. Megveszed, és onnantól vagy mész, vagy bukod az árát.
Ha vettél volna flexet, visszakapnád az árát a jegyednek. De most már késő bánat.
Persze a wizzairnél is van egy értékhatár, ami fölött visszaigényelheted a jegy árát, de szerintem ez fejenként és irányonként 20-30 eFt fölött van, és talán az alapdijra nem vonatkozik.
Én a helyedben olvasgatnm a wizzair oldalán a gyik-et, ott értelemsen leirják.
Vagy hivd az emelt dijas számot, épp neked tartják fenn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!