Mikor kell odaadni a 3in1 babakocsit repüléskor?
WizzAir-rel repülünk, viszont nem sport babakocsival mennénk, hanem 3in1 babakocsival, annak is a mózes részével. Ez hogyan működik? Fel kell adnom a babakocsit a reptérre érkezéskor vagy ez a nagy kocsi lehet velem végig és elég a repülőgépnél átadnom? Illetve az lenne a kérdésem, hogy mikor cimkézik fel? Be kell csomagolnom valamibe, vagy majd adnak ők hozzá egy zsákot pl?
Ha bármi fontos információd van a kérdéseimen kívül, azt is szívesen fogadom!
A válaszokat előre is köszönöm!
Én az egyrészes sport babakocsival is azt tapasztaltam, hogy reptérfüggő, hol veszik el. Debrecenben pl. úgy emlékszem, hogy a terminálban elvették az útlevélellenőrzéskor, és volt, ahol a gép lépcsőjéig toltam, és csak ott vették el, közvetlenül beszállásnál (még csak Wizzairrel utaztunk mi is, mégsem volt egységes).
Ugyanez van a címkézéssel, Cipruson sorba kellett állnom a feladott poggyászokhoz vele, hogy felcímkézzék, szóval én az adott reptéren, a légitársaság saját pultjánál érdeklődnék, mi a menete náluk.
Ja, és nem csomagolják semmibe, nekem sem jutott eszembe, de egy sportkocsi nyilván látott már cifrább koszokat és strapákat is, szóval ha a mózest te csomagolnád, akkor mindenképp gondoskodj róla!
Jó utat! :)
Köszönöm a válaszokat!
Pont Ciprusra megyünk(Larnaca).
Legalább most már tudom, hogy ott tuti fel kell előre cimkéztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!