Kiwi.com. Vettem május 8-án erről az oldalról repjegyet. Revoluttal fizettem (le is vonta a pénzt) és még azóta sem kapta semmilyen visszaigazolást! (az-email címem jól adtam meg) Szerintetek ilyenkor mi van?? Már kezdek ideges lenni...
Várj még egy kicsit, ha 24 óraval előtte megkapod online becsekkolás után a beszállókártyád, akkor nem veszett el minden.
Nem azt szeretnénk itt bizonygatni, hogy mennyire igazunk van, és te mennyire lüke vagy, hanem őszintén kíváncsiak vagyunk, hogy mi vett rá, hogy tőlük vedd a Wizz jegyet. Annyival olcsóbb volt, vagy egy bonyolult "önálló átszállásos" kombinációt terveztél, vagy csak oda sem figyeltél hol veszed?
11
Egy barátom javasolta, hogy a kiwi.com-ról vegyük, mert olcsóbban jön ki. Tehát mi igyekeztünk arra "játszani", hogy a lehető legkedvezőbb áron jussunk hozzá a jegyekhez. Nyilván utólag tudjuk, hogy ostobaság volt...
Most igyekszünk minél hamarabb visszakérni a pénzt ettől a **** Kiwi.com-tól és utána megvesszük a wizzair hivatalos oldalán.
Csak ez még egy probléma, hogy semmilyen elérhetőséget nem találok.
Értem. Na ez az, amikor valaki nem ért hozzá, de fitogtatni szeretné a tájékozottságát. Egyébkén vannak esetek, amikor tényleg olcsóbb lehet a kiwi, de SOHA nem ajánljuk olyannak, aki nem érti mit csinál, miben jó és mikor előnyös a kiwi, nem tudja felmérni milyen kockázatokkal jár a használata. Tehát ahogy a legtöbb ember, amatőr.
Az meg, hogy a kiwi azért van, hogy olcsóbban lehessen repülőjegyhez jutni, egyszerűen nem igaz. Tettlegességig fajulnék azokkal, akiknek fogalmuk az nincs, de ilyen butaságokat beszélnek.
Még nem biztos, hogy kuka az egész, annak ellenére, hogy nem tudod elérni őket, még a végén akakulhatnak jól a dolgok. De nyilván nem örülsz az idegeskedésnek
13
Jelenlegi magyarországi törvények alapján tudtommal 15 napig minden indoklás nélkül kérhetem az általam elutalt pénz visszatérítését. (Tudom, hogy cseh cég, de mivel Magyarországon is szolgáltatást nyújt, így a magyar törvények is vonatkoznak rá.
Ha sikerül felhívnom őket akkor
biztos, hogy elküldöm őket a ....
Még azon is gondolkozom, hogy bejelentem a fogyasztóvédelemnél. Annó, ahogy a bookingot....most őket is b*sszák meg...
12
Ha az barátod azt javasolja hogy ugorj ki a 10.-ről akkor megteszed?
15
Nem kérheted. Ezt nem tudom honnan szedted. Elállási jog fizikai termékere vonatkozik kizárólag. A barátod ezt nem mondta? A kiwi.com szabályzatát kéne átnézni, hátha abban van valami ide vágó. Csak azzal se mész sokra ha nem tudsz kapcsolatba lépni velük.
"Kivételek
Megjegyzés: A 14 napos elállási időszak nem vonatkozik a következőkre:
repülő- és vonatjegyekre, koncertjegyekre, szállodafoglalásra, autóbérlésre és konkrét időpontokra megrendelt étkeztetési szolgáltatásokra;
...
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!