Tehetek valamit? Vagy várjak, hogy majd mi lesz vele?
És mik lesznek ugyan a lehetőségeim? Vagy buktam azt a nem kis összeget?
2020. márc. 13. 09:46
1/10 anonim válasza:
Csak azt nem írtad hogy hova..
2020. márc. 13. 10:50
2/10 anonim válasza:
Egyelőre semmit. Majd ha törlik a járatot, átfoglalhatod egy másikra, vagy visszakapod a pénzed. Ha pedig nem törlik, elutazhatsz vele, ha nem teszed, pénz vissza nem jár.
2020. márc. 13. 11:03
3/10 anonim válasza:
Addigra szerintem lecseng ez az őrület...
2020. márc. 13. 11:10
4/10 A kérdező kommentje:
Lisszabon
2020. márc. 13. 11:12
5/10 anonim válasza:
A 2. válaszolónak van igaza. Lutri, hogy az általa vázolt eshetőségek közül melyik fog bejönni.
2020. márc. 13. 11:31
6/10 anonim válasza:
Egyenlőre várjál- no para :-)
Addig még bő 2 hónap van, ennyi idő alatt Kínában is "lecsengett" a dolog, meg állítólag a vírus nem "kedveli" a meleget - szóval könnyen leképzelhető, hogy valóban el tudsz utazni.
Ráérsz elkezdeni aggódni április végén :-) - a helyzettől függően.
2020. márc. 13. 12:21
7/10 anonim válasza:
Még nem tudhatod, most egyelőre vagy lemondod - bukod a pénzt - vagy kivársz.
Ha ők mondják le, visszakapod.
Még senki nem lát a jövőbe, ilyen karanténos helyzet sem volt kb. a 17. század óta (bubópestis járvány), szóval ne haragudj, de senki nem tud jelenleg neked válaszolni.
2020. márc. 13. 12:48
8/10 anonim válasza:
Most olvastam egy közleményt, hogy a Ryanair ingyenessé teszi az átfoglalásokat, tehát reméljük, hogy lesz megoldás az elvesző repjegyekre.
2020. márc. 13. 17:16
9/10 anonim válasza:
Nekem Dániába van jegyem, de egyelőre nem törölték a járatot, pedig külföldiek nem utazhatnak be az országba, szóval furcsa a helyzet, én is kíváncsi vagyok mi lesz.
2020. márc. 14. 21:23
10/10 anonim válasza:
Nekem már töröltek május végi járatot (de nem a Ryanair). Én úgy tudom, hogy csak a törölt járatok átfoglalásait tették ingyenessé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!