Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Más is retteg a repüléstől?...

Más is retteg a repüléstől? Annyira hogy mondogatja hogy le fog zuhanni és ezen szorong utazás előtt már hetekkel de végül minden gond nélkül megérkezik?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 6. 18:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Illetve a Ryanair Boeingekkel megy és abból jópár zuhant le nemrégiben.
2024. ápr. 9. 18:40
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki lezuhant már repülővel, az ugysem fog itt válaszolni neked.

De amúgy meg buszbaleset szinte minden nap történik valahol, de nem írnak róla, viszont ha egy repülőbaleset történik, akkor rögtön tele van vele a sajtó. Szóval ezt kalkuláld bele.

2024. ápr. 9. 19:25
 23/26 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak a rosszat látod, akkor a repüléstől való félelem a legkisebb gond.
2024. ápr. 9. 19:25
 24/26 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Hasonló cipőben járok, egy rettegés az egész. Ezt a posztot is azért találtam meg, mert rákerestem, mivel 2 hónap és gépre szállok újra.
2024. ápr. 13. 23:22
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer elmentünk egy sétarepülésre Dél-Amerikában. Sem a reptér, sem a gép állapota nem volt valami bizalomgerjesztő. Aztán az egy órás repülőút alatt a pilóta meg akarta mutatni, hogy ő milyen vagány csávó. Legalább tíz dugóhúzót csinált és szinte végig csipogott az átesésjelző. A végén szerencsém volt, hogy jól tudtam futni, mert így én értem be a elsőnek a vécére. Ennek már vagy öt éve, de azóta is ugyanúgy felülök repülőre, egy hülye miatt nem fogok lemondani az utazás ezen módjáról, már csak azért sem, mert a világ nagy részére, hajóval kicsit lasabban érnék oda.
2024. ápr. 14. 11:30
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem rettegek. Inkabb izgulok hogy pontosan induljon es erkezzen, igy nem kesem le az atszallast. A repulo nagyon biztonsagos, gondolok itt a nagy utasszallitokra. Az ilyen setarepulokben en sem bizok, azokat nehezebb is vezetni mert nem annyira automatizalt.

Menj ki a repterre es nezd meg mennyi gep szall fel es le 1 nap. Egymas utan szallnak fel, sokszor sorba is kell allniuk. Egyikrol sem hallasz semmit, meg a kenyszerleszallas is ritka. Egyik unokatesomnak volt egy kenyszerleszallos elmenye de nem azert mert leall volna a gep, csak a pilota nem erezte biztonsagosnak es leszalt az egyik kozeli repterre.

2024. jún. 9. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!