Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nem túl szigorúak a reptéri...

Nem túl szigorúak a reptéri szabályok?

Figyelt kérdés

Ez az egész macera, hogy X órával előbb legyél kint, kígyózó sorok a biztonsági kapunál, nem vihetsz fel normálisan tárgyakat stb.

Nem érzitek, hogy ezek az eljárások csak hamis biztonságérzetet adnak?

febr. 25. 05:37
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
52%

Azért nem volt tülekedés, meg sorban állás, mert nem kellett a reptérnek évente 20millió utast kiszolgálnia. Azért volt lábtér az ülések között, mert kisebb kapacitással kellett dolgozniuk a légitársaságoknak, így megtehették, hogy szellősebben székeztették az általuk rendelt gépeket.

Fém evőeszköz most is van.

Hagyjuk már ezt, hogy mi volt 40éve. A világ változik ha tetszik, ha nem.

febr. 25. 11:45
 12/46 anonim ***** válasza:
34%

Senki sem vitatja, hogy a világ változik.

Ez esetben sokkal rosszabb lett.

febr. 25. 11:48
 13/46 anonim ***** válasza:
23%
Ugyanmar dehogy lett rosszabb.
febr. 25. 11:51
 14/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm 11-es az egyetlen releváns választ!✌️

A többi fogalmatlannak: NEM vagyok fillérbhaszó, aki ezt írta az magából indult ki, hiszen megemlítettem, hogy nem az ára miatt tartom indokolatlannak a szabályt, hanem a hamis biztonságérzet miatt. Az árakról egy szót sem ejtettem, te hoztad be ezt a témát, kedves olcsójános. Ahogy itt a bennfentes "szakértőnk" írta, pontosan tudom, hogy mióta és miért szigorítottak a szabályokon, csak én azt gondolom, hogy bőven van ezek nélkül is lehetősége a terroristáknak terrorcselekmények elkövetésére, és az átlagemberek vegzálásán kívül ezek semmire sem jók. Azonban, ha azt állítja valaki, hogy de, nem csak az érzékelt biztonságot, hanem a valódit is növeli, akkor szívesen meghallgatom az érveit.

Édes szívem, elutazni egy közeli országba repülővel semmilyen párhuzamban nincs egy fesztiválra való bejutással, de örülök, hogy te olyan könnyed életet élhetsz, hogy azt sem tudod, hogy a biztonság kérdése hogyan kapcsolódik a témához. 🙄

12 - nyilván a megnövekedett utasforgalom ezzel jár, azonban a legnagyobb tülekedés meg a sorbanállás a biztonsági kapun történő áthaladás ELŐTT van, nem pedig ott, ahol már mindenki vár a beszállásra. A kérdésem, hogy van-e ennek a lassító tényezőnek valódi létjogosultsága?

febr. 25. 11:59
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. 🙂
febr. 25. 11:59
 16/46 A kérdező kommentje:
8-as, azért kell ennyivel kint lenni korábban, hogy átjuss a biztonsági vizsgálaton, mert ha ott sor lesz, akkor bizony még ott is ragadhatsz. Ez a vizsgálat pedig biztonsági intézkedés, így áll kapcsolatban a két dolog, amit te totálisan félreértettél.
febr. 25. 12:01
 17/46 anonim ***** válasza:
60%

Huh, de arrogáns vagy. Szerintem maradj a popsidon, az lesz a legjobb, akkor nem kell ezen a borzasztó stresszen átmenned.

Agyilag se vagy a toppon. Hamis biztonság érzet? Mikor volt az utolsó robbantás egy utasszállító repülőgépen?

febr. 25. 12:05
 18/46 anonim ***** válasza:
81%

Ezek látszat intézkedések.

Érdemben nem növelik a biztonságot. A legtöbb amit tesznek, hogy elriasztják az amatőr próbálkozókat.

febr. 25. 12:05
 19/46 anonim ***** válasza:
37%

19!

Ha ez így van, akkor hogyhogy nem volt egyetlen repülőgép robbantás se mostansag?

febr. 25. 12:06
 20/46 anonim ***** válasza:
22%

Az utolsó robbantás talán a Lockerbie eset volt 1988-ban.

A mostani szabályokat 2011 után vezették be.

Nem érzem az összefüggést...

febr. 25. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!