Két napos útra elég lehet egy hátizsák?
Reggel utaznék Berlinbe és másnap este jönnék vissza, valamikor idén Áprilisban, repülővel.
Várost néznék, sétálgatnék, sima utcai ruhában, szóval semmi extra ruhát nem kellene pakolnom, viszont én alapból minden ruhadarabból szeretek kettőt pakolni, mert "mi van ha elszakad?", de lehet elég lenne csak alsónadrágból és pólóból többet vinni, plusz valami extra melegebb ruha ha nagyon hideg idő lenne.
Mivel ha viszek egy plusz sporttáskát, egyből megdrágul a repülőjegy ára, szeretném elkerülni a priority-t.
Nekem nőként biztos elég lenne (főleg ha adnak törcsit a szálláson, és azt nem kellene vinni 🙂).
Én vinnék egy váltás cipőt (mindenképp vízállót, ha amiben mennék, nem az lenne), egy pólót, egy pulcsit, meg 2-2 bugyit, zoknit, hozzá nyilván egy időjárásnak megfelelő könnyebb/melegebb kabátot, de azt magamon.
Emellett próbálnék úgy variálni a pólókkal, pulcsikkal, hogy szükség esetén egymásra is tudjam őket húzni.
Ja, ennyi időre nem vinnék több cuccot azért, hogy nehogy extrém dolog történjen (pl. elszakad vmi), legfeljebb vennék ott valamit, ha mégis szükség lenne rá, legalább lenne egy szuvenír ruhám onnan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!