Hátizsák kézi poggyásznak számít? 3 napos utazásra mit érdemes vinni? Mit szabad?
Figyelt kérdés
Első alkalommal repülök wizzairnál budapestről olasz országba.
A kérdés az lenne, hogy egy sulis hátizsák felvihető-e? 3 napra nem kell sok mindent vinnem úgy vagyok vele, hogy 3 alsó 3 póló 1 váltó nadrág és 3 pár zokni szinte elegendő és esetleg egy póló.
Ezeket beletudom rakni a táskába és még szeretnék felvinni egy kis "homitasit" iratokkal, telefonnal stb-vel.
Cigit, öngyujtót fel lehet vinni?
2015. dec. 12. 20:13
1/2 anonim válasza:
nem számit hogy hátizsák vagy borond, vagy iskolatáska, csak a meret számit amit kezipoggyásznak megadnak. én vittem fel cigit és ongyujtot benne, nem szoltak.
2/2 anonim válasza:
Igen, kis hátizsák jó lesz 3 napra, azt ingyen felviheted.
A kis iratos tasit lehet, hogy belerakatják a hátizsákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!