2 napos, nyári, hátizsákos kirándulás esetén, milyen ételt vigyek? Főtt ételre gondolok, amit dobozba rakhatok és jó lesz vacsira.
Mindenképp szeretnél főtt ételt?
Ami lehetséges opció szerintem az max olyan leves, amiben nem főtt hús, és nincs benne tej, pl zöldségleves, tehetsz bele tésztát is. Másodikként esetleg párolt krumpli petrezselyemmel, gombával.
Persze ezeket ha nem lesz lehetőséged megmelegíteni azzal is számolnod kell.
Én szerintem csak kenyeret, zöldségeket,gyümölcsöt és valami konzerveket vinnék, májpástétom és zöldséges konzerv.
Kétnapos nyári kirándulásra ne vigyél főtt ételt, mert lehetséges, hogy egynapos lesz belőle.
Keress vendéglőt, ha erre támad gusztusod, de ennyi időre nélkülözhető a főtt étel.
Az elsö nap még ehetö lehet a magaddal vitt fött étel, a másodikon már nagy esélye van annak, hogy megromlik, te meg beteg leszel töle.
De egy napot (vagy akár jóval többet is) böven ki lehet bírni fött étel nélkül, az egyedüli "hátrány", hogy nem kapsz gyomorrontást.
Igen, lesz mikró a szálláson. Ahogy írtam, csak egy pici büfé lesz, se étterem, se rendes bolt.
Köszi a válaszokat, látom, hogy nektek sincs túl sok ötletetek főt ételre. Nem baj, lesz a büfében fagyi és palacsinta, éhen halni nem fogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!