Wizz Air miért töröl járatot 2 hónappal a járat előtt?
Találtam egy remek áru és remek útvonalú járatot aminek örvendtem.
Erre most törölték és új járatot kell választanom.
A legalacsonyabb pontszámú legkevésbé kedvelt fapados járat miért tesz ilyent?
Ahogy a #1 írta: a GTF hajtómű probléma.
Azért ennyire előre törlik, mert így nem kell kártérítést fizetniük, visszaadják a pénzed és kész.
Az egy közkeletű tévedés, hogy a fapadosok a szegényeknek vannak, a legacy légitársaságokkal meg mennek akik megengedhetik maguknak. Tényleg van egy bukéja néha egy-egy fapados járat közönségének, de a különbség nem az elsősorban, hogy az egyik zsúfolt, mindenért külön kell fizetni, a hagyományos társaságoknál meg minőségi szolgáltatást és fedélzeti ellátást kapsz. Az előttem szóló #5-ös ezt már kapisgálja, a #4-esnek gőze nincs.
Csak azok gondolják, hogy a fentiek a lényeges különbség, akiknek fogalmuk sincs, hogy a két működési modell között alapvető eltérés van, teljesen más szerepet töltenek be a légiközlekedésben és csak elvétve vannak átfedések a két fajta működés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!