A Rayanair megbízhatóbb mint a Wizzair? A Wizzair most rakta át a gepünket kora reggelrol estére így egy napunk odavész ha átváltunk Rayanairra az megbízhatóbb ilyen szempontból?
Figyelt kérdés
Nyárra vettünk jegyet, Rómába mennénk.2024. febr. 4. 10:49
1/7 anonim válasza:
Én a Ryanairt mindig is sokkal megbbízhatóbbnak tartottam. A Wizzel sokkal több bosszóságom volt.
2/7 A kérdező kommentje:
És vajon oda vissza jegyet vettem a Wizzairnel most visszakerhetem csak az odaút árát?
2024. febr. 4. 11:10
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem játszanék azzal, hogy egyikkel oda, másikkal vissza. Simán törölhetik, átpakolhatják még addig, aztán buktad az egészet.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát a rayanairnel Rómába aznap kettő gép is megy és egyik sem este.
Illetve úgy látom Rómába minden nap megy, nem hiszem hogy törölnék teljesen
2024. febr. 4. 11:44
5/7 anonim válasza:
Aztán ha a Wizz airt átteszik egy nappal korábbanra? Azt csinálsz amit szeretnél
6/7 anonim válasza:
A Wizzairnek most a rendkívüli hajtómű karbantartás tesz be, a gépük jelentős része kiesik egy időre. Tudtommal a Ryanairt ez nem érinti, úgyhogy ebből s szempontból most jobb választásnak tűnik.
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak az egész foglalást mondhatod le, ha retúr jegyet vettél.
De biztos részletesen leírják az opciókat az értesítésben, amit küldtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!