Wizzair online becsekkolás 30 nappal utazás előtt úgy hogy nem fizettem pluszba érte?
Figyelt kérdés
Legolcsobban vettem két repjegyet, se helyjegy, se biztosítás, se poggyász se semmi :) Úgy olvastam hogy 24 órával előtte indul majd azoknak a becsekkolás akik nem fizettek ezekért. Viszont 30nappal előtte megjelent a lehetőség az appban. De még nem mertem elkezdeni. Végig engedné csinálni? Mikor éri meg ilyenkor becsekkolni? Titkon azért örülnénk a férjemmel ha egymás mellé dobna a gép 🥴jan. 24. 07:21
1/8 anonim válasza:
Én eddig nem közvetlenül vettem jegyeket, hónapokkal utazás előtt és mindig felajánlotta a rendszer az automatikus becsekkolást, plusz pár ezerért. Indulás előtti napon jött is a beszállókártya. Most közvetlenül Ryanairnél vettem, itt nem volt ilyen lehetőség. Én is várom, hogy megkezdődjön a becsekkolási lehetőség
3/8 anonim válasza:
Engedne, ha fizetnel a helyvalasztasert.
4/8 anonim válasza:
Ha elkezded, akkor fel fogja ajánlani a helyválasztást (vagy az általa javasolt ülőhelyeket) és kifizetteti. Ha nem viszed végig (nem fizetsz), marad a 24 órán belüli check in random helyekkel.
Tapasztalataim szerint extrém kicsi az esély, hogy egymás mellé adjon helyeket (kb. a 10. utazásnál), de ha nincs tele a gép, akkor cserélgethettek, más is fog.
5/8 anonim válasza:
Ha meg nagyon egymás mellé akartok ülni, ne sajnálj rá pár ezer forintot, van olyan opció, hogy nem választasz helyet, csak annyit, hogy egymás melletti legyen mindenképpen, ez nem drága.
6/8 anonim válasza:
Becsekkolhatsz, de az ülőhelyválasztásnál nem választhatod az ingyenes, randomhelyes opciót.
Tehát fizetés nélkül nem fog végigmenni a folyamat.
7/8 anonim válasza:
Én írtam az első választ.
Nem közvetlenül légitársaságnál foglaltam eddig, ülőhely választás nélkül, automatikus becsekkolást kifizettem, utanként, személyenként kb1500Ft és küldték indulás előtti napon a beszállókártyákat.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) már értem, akkor már nem is reménykedem az egymás melletti helyben😂 hát azért nem pár ezer sajna. 40 környéke kettőnknek az is ha én választok helyet meg az is ha mindegy hol csak egymás melletti. 46 volt összesen a jegy szal offoljuk. Kibírjuk azt a 2,5 órát csak ne büdit fogjak ki😂
jan. 29. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!