Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy lehet ennyire brutálisan...

Benedek5 kérdése:

Hogy lehet ennyire brutálisan nagy különbség a repülőzés és az autózás között?

Figyelt kérdés
Most 1 hónapja utaztam másodjára repülőn 17 éves fiú vagyok és úgy érzem ezután hogy tök felesleges az ilyen hosszú/hosszabb utakra autóval menni szinte rablásnak érzem de az is jobb még mindig mint a motor bicaj vagy gyaloglás!
2023. dec. 4. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

En csak USA es Magyarorszag kozt szoktam repulni, szoval erre nincs autos alternativa. Viszont ha pl Budapestrol mennel Munchenbe az kb 1,5 ora repulovel, de elotte 2 oraval kint kell lenned a repteren,ha videki vagy akkor Budapestre is fel kell utaznod ami siman lehet 2 ora autoval vagy akar tobb is.

Bp-Munchen autoval kb 7-8 ora, viszont ha ott vagy 1 hetig akkor 1 hetig van autod amivel tudsz ott kozlekedni, igy nem kell berelned es nem kell tomegkozlekedned sem.

Ha tobben mentek akkor olcsobban jon ki az ut autoval es azt viszel magaddal ami csak befer. Akkor indulsz amikor akarsz, nem vagy idohoz kotve.

Ezert is jarnak autoval azok akik dolgozni mennek ki.

2023. dec. 8. 03:09
 12/13 A kérdező kommentje:
De mégis repülőn jóval izgalmasabb az út!
2023. dec. 8. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"4: autóval is egy dobozba vagy bezárva, csak sokkal tovább. Idén nyáron megjártam Hollandiát kocsival, nem a levegőbe beszélek :)."

Ne viccelj, azért nem ugyanaz úgy "bezárva" lenni, hogy bármikor megállhatsz és kiszállhatsz, mint 10 km magasban..

"De mégis repülőn jóval izgalmasabb az út!"

Szerintem baromi unalmas, de kinek mi... :))

2023. dec. 8. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!