Utaztál már olyan légitársasággal amely az Eu-s repűlőtereken nem kapott volna leszállási engedélyt? Volt valami nagy különbség, vagy esetleg nem érezted magad biztonságban rajta?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 19:37
1/2 anonim válasza:
Ugye ennek nem biztonsági okai vannak, de a Belavia most nem kap engedélyt. Persze amikor velük utaztam , akkor volt “dakument”, nem is volt semmi speciális érzésem, amikor velük repültem , több ízben is. (Mondjuk az jó volt, amikor egyik alkalommal személyzettel együtt voltunk összesen tízen a gépen.)
Biztonság tekintetében a Blue Panorama oltári szakadt 737-ese sokkal parább volt , Bergamo-Tiranát repültem velük.
2/2 anonim válasza:
Havanna-Cancún IL18-as típussal (Cubana légitársaság).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!