Poggyász nélkül utazni jó ötlet? azért akarom így mert nem akarok sokat várni mire át nézik több óra ugye bár azt írják 2 óra hosszával az indulás előtt ott kell lenni
Nem azért kell előbb a reptéren lenni, mert 2 órán keresztül vizsgálják a csomagodat :D
A biztonsági ellenőrzésnél is lehet sor, oda is kell időt számolni.
És nem úgy működik, hogy 11-kor indul a gép, akkor te 11-kor felsétálsz a gépre, több száz embert kell feljuttatni a gépre szervezetten, nem egyenként.
De ha nincs csomagod és online becsekkoltál, akkor mehetsz 1,5 órával korábban a 2 óra helyett.
5: tegnapelőtt repültem utoljára, fél órával indulás előtt írták ki a kapu számát. Fapadossal legalábbis mindig így van. 10 perccel a gép indulása előtt még mindig tartott a beszállás.
Nagy légitársaságoknál én is kimegyek hamarabb, de akkor nem csinálok online check in-t, hanem sorbaállok a beszállókártyákért, az valóban sok idő. De fapadosnál egy órával indulás előtt szoktam kiérni (pár havonta repülök) és még mindig kellett várni. Pláne ha késik a gép. De ha pontosan indul, akkor is.
#6: ritkán, de velem előfordult már, hogy a kapuzárás előtt 5 perccel már minden utas bent volt, így tényleg zártak fél órával az indulás előtt.
De való igaz, hogy nagyon sokszor csak akkor nyitják meg a kaput, amikor már zárniuk kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!